|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 07:41 |
oğlum 5.buçuk yaşında hocam 15 gündür burun akıntısı yoğun bir şekilde geçirdik ateş öksürük yoktu bol bol serum fiyolojik sıktım bal limon coldmix vterdim başka hiç bir ilaç kullanmadım. Son bir haftadır her sabah kalktığında s.f sıkıyorum yeşil balgam çıkartıyordu sabahlarıda öksürük oluyodu okadar 2,3 gündür burun akıntısı yoğunluğu baya bi azalmıştı iyileşiyor galiba derken dün akşam öksürük çok güçlendi gürültülü balgamlı (balgam çıkmıyor ama ) o şekilde yattı gece rahat uyudu sabah erken saatte hafif 38 ateşle kalktı öksürük anlatıığım şekilde var şuanki durum ateş öksürük
hiç bir ilaç vermedim bu uzun süren grip ciğerlere inmiş olabilirmi hocam sadece öksürüyor diye dün başlamıştım 3 kere 1 ölçek perebron verdim ne önerirsiniz hocam |
|
![]() |
|
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ateş tekrar çıkınca doktora götürdüm kan testi sonucu yukardaki gibi zattüre dedi ciğerler sıkışık dedi verdiği ilaçlar novacef ,azeltin,ventolin buhar makinası ile verilecek,flixotide ve sanasol verdi. novasefi hemen vurdurun dedi vurdurduk bacağıni kımıldatamıyor şimdi wbc si çok yüksek dedi neyapalım biz şimdi hocam kafam artık çok karıştı bizim bu üçüncü zattüremiz hep aynı şeyi yaşıyoruz neden böyle oluyor :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118375 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ventolin ve Flixotide'i kullanmayin. Enfeksiyonlarda, ASTIM ILACLARI VERILMEZ... Agizdan Antibiyotik icebiliyorsa, igne gerekmez.
Illede, Zaturre teshisi dogru diye bir sey yok.. Hele Turkiye gibi bir ulkede!!! Solunum sayisi, hizli degilse, Dakikada; 60'dan az ise, Zaturre degildir. Bazi doktorlar, her hastaya Zaturre derler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|