|
öksürük balgamlı ama balgam çıkarmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 15:37 |
sayın hocam oğlum 2 hafta süren grip ardından 6 gün sonra tekrar grip oldu. cumartesi gününden beri balgamlı öksürük ve hırıltı var(ateş olmadı hiç) . çok kötü öksürüyor ama hiç balgam çıkaramıyor. bu normal mi.çıkaramadığı balgamlar sıkıntı olur mu ?( burun akıntısı yok ama çoğu zaman tıkalı ve özellikle öksürük sonrası ve arada temizlediğinde çıkan sıvı yeşil renkli)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bak, Serum Fiz ve ColdMix kullanin, Sikinti oldugunda, sicak su buhari uygulayin. SAKIN Doktorlara gitmeyin.
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Sağolun hocam önceki gribinde de bu grip başladığı günden bu yana da zaten sadece ballı limon cold mix serum fizyolojik kullanıyorum. 2 gecedir gece öksürüğü kesildiği için sıcak buhar yapmadım. Öksürük ten anlaşılan çok balgamı var sma hiç çıkaramıyor bu onun için sıkıntı olur mu . Balgam çıkarmadan da iyileşme oluyor mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Balgam CIKAR.. Yeter ki, siz oksuruk kesici ilac kullanmayin.. Hirilti basladiginda, sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
İyi geceler hocam oğlumun 15 Aralık’ta başlayan gribini sayenizde sorunsuz atlattık. Ancak sadece 1 hafta sonra 5 Ocak ta yeniden kuru öksürük başladı. Ertesi gün balgamlıya döndü geceleri uykusundan uyandıran çok şiddetli balgamlı öksürük oldu. Ancak hiç balgam çıkaramıyor. Pazartesi Salı Çarşamba geceleri hiç öksürmedi gün içinde öksürdü.ancak Perşembe yeniden gece öksürüğü başladı . Böyle öksürüğün yeniden alevlenmesi normal mi?Dün akşam bir defa kustu.Bu gece iyice arttı her defasında öksürük sonrası avucuyla burnunu kaşıyor horluyor ve hırıltı va burun hiç akmıyor ama hep tıkalı serum fizyolojik uyguluyorum işe yaramıyor sanki hiç bir şeyde çıkmıyor .şuan horluyor hırıltı var öksürük sonrası gargara yapar günü ses çıkarıyor .ağzını şağırdatıyır gün içinde de hep iniltili nefes vermesi dikkatimi çekti. En başından beri grip uygulamalarını eksiksiz yapıyoruz.ama bu sefer önceki gribe hiç benzemiyor. SiCe bu farklı bir durum mu? Ekim ay başından bu yana toplamda ancak 2 hafta öksürüksüz zamanı oldu bu durum normal mi sizce ? Çok teşekkür ederim hocam değerli cevabınız için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam şuan da solunum sayısı 3 aydır ilk defa 30 oldu. Birde çok düzensiz arka arka ya hızlı bir şekilde 7-8 nefes alıyor sonra 10 sn hiç nefes almıyor . Sanki bununa bişey tıkanmış hiç hava gitmiyor gibi .(7yaş)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef, HER SENE; Aralik ve Ocak aylari bu hastaliklarin en cok arttigi donemdir.. Eski mailleri okursaniz, HER SENE, bu aylarda, hep ayni problemlerin yasandigini gorursunuz. Bu yuzden de, bu aylar., SAHTEKAR Turk doktorlarinin en cok prim yaptigi aylardir.. Bu assagilik, ahlaksiz sahtekarlara yem olmayin. Bunun icin, bilgili olmaniz gerekir, bunun icinde cok okumaniz gerekir. Solunum; 60 ustu problemdir. Burun tamamen tikansa bile, agizdan nefes alir. Ayrica: "Oksuruklu Hastaliklar" tablosunu inceleyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam inanın çok okuyorum öksürüklü hastalıklar tablonuzu da inceledim ama ateşsiz ve balgamlı öksürük olup uzun sürdüğünden tam bir sonuca varamadım. Bir de bize 2 yıldır astım dediler ancak ben sizin yazılarınızı okuyunca tüm ilaçları bıraktım grip tedavisi sadece . Ama böyle tıkanınca biraz tedirgin oldum bir de sadece Aralık Ocak’ta değil Ekim ayı başından beri balgamlı öksürükle boğuşuyıruz oğlum normal nefes almayı rahat uykuyu unuttu hep hırıltı ve iniltili nefesi. Bilgi ve tecrübenize sığındım hocam🙏🏻Sahtekarların eline tekrar düşüp oğluma ilaç yüklemek istemediğim için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|