|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Öksürük ve BalgamGönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 20:11 |
|
Hoşgeldiniz Kadir bey
Bu sefer kendim için size sromak istiyorum.yaklaşık bir hafta önce başladı rahatsızlığım. Grip olduğumu düşünüp önemsemedim.üşümeyle başlayan sonrasında boğaz ağrısı derken sesim ksısılınca ısrarlar üzerine haftasonu oldugu için acile gittim. Acildeki doktor şikayayetlerimi dınleyıp film çektirmemi istedi.Sonrasında filme bakarak bronşit teşhisi koydu ve şu ilaçları verdi; antibiyotık olarak Zilfec ve ılaveten Nac Tablet. Bu ılaclardan sadece antıbıyotıgı haftasonu kullandıktan sonra emın olmak ıcın pazartesı gunu goğus hastalıklarında uzman doktora gorundum. Doktor bey daha oncekı teshısı ve verdıgı ılacları soyleyınce guldu.Hayır boyle bır sey olamaz dedı fılme bakarak bronşit teşhisi konulmaz dedı kı zaten boyle bı durumunuz yok dedı ve antıbıyotıgı bırakmamı soyledı. Kendısı de su ılacları verdı; Codactiv şurup, Dolorin Cold tablet. Şimdi ıkı farklı teşhis ve ilaç olunca iyice şüpheye düştüm. Şuan kı durumum ozellıkle geceleri gıcık şeklinde öksürük yogun balgamla birlikte.Sesteki kısıklık duzelmeye başladı. Sizin donmenizi dort goz bekledım. Lutfen soyleyın hangısı dogru...Tesekkur ederım... |
|
![]() |
|
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 20:40 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 23:09 |
|
1- Ilk gittiginiz doktor, zaten, cahilligi tartisilmayacak kadar, koyu bir sahtekar.
Ikinci doktorun dedigi gibi; Bronsitin; Rontgen bulgusu yoktur, ayricada, Bronsit, Antibiyotiklerle tedavi olmaz.. Allahin aptali, cokmu aradiniz??? 2- Ikinci doktorun, soyledikleri dogru, ama verdigi ilaclar; Cok tehlikeli.. Kullandiginizda, 3-4 gun sonra kesin, hiriltilar baslar ve iste o zaman, yok Astim, yok Bronsit caniniza okurlar.Her iki ilacda, oksuruk kesici oldugundan, oksurugun kesilmesi ile siz "iyilsetiginizi" sanarken, butun virusler Akcigerleri istila ederler, ondan sonrada; Pulmicort, Flixotida, gibi kortizonlu spreylerle hastanelik olursunuz. Hele Domuz Gripli bir hastaya bu ilaclarin verilmesi, olumlere sebep olabilir. |
|
![]() |
|
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 23:29 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 23:53 |
|
Hicbir zaman "Tehlike" sinirlari icinde olmadiniz.. Tehlike, bu salak doktorlarin verdigi ilaclari kullandiginizda olusur..
1- OKSURUGU KESMEYIN.... 2- SOGUK ALGINLIGI ILACI KULLANMAYIN... Gerisi hic onemli degildir, Zaturre bile olsaniz, kendiliginden gecer. Yeterki siz oksurugu kesmeyin.. Turk doktorlari bir hastanin niye atesi cikar, niye oksurur bilmezler, zira, 30 seneyi geckin bir zamandan beri bunlarin anlatildigi; Fizyopatoloji dersleri Turk Tip Fakuletelerinde, OKUTULMUYOR.. Zaten butun bu garabetlerin, sahtekarliklarin ve namussuzluklarin temelinde yatan hadise, bu dersin okutulmuyor olusundan dir.. Bir insan, niye oksurur?? Bunu bile bilmezler, Allahin geri zekalilari.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Mar 2015 Saat 00:01 |
|
![]() |
|
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 23:57 |
|
Çok teşekkürler...
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|