|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 23:59 |
Hocam, 5.5 yaşındaki kızım yaklaşık 1.5 aydır öksürüyor. hergün ballı limon ve bol narenciye suyu veriyorum. Okula gitmediğinde bal limon mükemmel bir şekilde kesiyor. ama başladığı gün yine başlıyor öksürük.Öksürürken içi dışına çıkıyor. ama artık akşamları nadiren öksürüyor. Gün içinde de genellikle ağzına gıda girdiği zamanlarda böyle bir kriz gibi 5-10 saniye kadar öksürüyor. Onun haricinde de öksürse bile çok fazla değil.
beni üzen şey bu akşam gördüğüm şey. ilk defa nefes alıp verirken karnı dikkatimi çekti. sırt üstü uyuyordu. nefes verirken karnı çok fazla hareket ediyordu. hele bir de sağ karburga kemiği her nefes verişinde sanki yerinden çıkacakmış gibi ya da daha çok sağa kayıyor gibi gördüm. ateşi yok. Karın ve göğüs kafesi bu şekilde iken ağzı açıktı, kesik kesik ses çıkarıyordu. Bu nedir hocam? Bronşitle, zatürre ile ilgili yazılarınızı okudum ama... Sıkıntılı nefes vermek ne demek? benim kızımda nefes verirken karnın o denli aşağı yukarı inip çıkması, sağ kaburganın iyice sağa kayıyor gibi yapması sıkıntılı nefes vermek mi? Kendi başıma bilemedim hocam. cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor... 2 seneniz (kisiniz) bu sekilde gececek... Eski mailleri okuyun.
Nefes alisi normal. Griplerde oyle olur. Zaturre olsa, ates 40'in ustune cikar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|