|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 19:47 |
Hocam Hayırlı Günler Diliyorum. Oğlum 26.11.2014 akşamı (Çarşamba) ana okuldan alıp geldiğimde burnu tıkalıydı ve akşam şiddetli (sağ) kulağı ağrıdı. Hemen Dolven ağrı kesici verdim ve iliadin ped damla burnuna 2x2 (3 gün) başladım.Kulağı bir daha ağrımadı.Ateşi 37.5 larda oldu.Serum fiz.Limonlu bal ve coldmix yaptım sürekli. Odasında kaynamış suda buhara tutuyorum burnunu öylede temizliyorum. 3 gündür sürekli artan balgamlı öksürüğü arada havlar tarzda genelinde balgamlı öksürük. Gece sabaha kadar öksürük oluyor gündüzde öksürüğe devam.Doktora kbb ye gittik iki kulaktada sıvı, sağ burun dolu sinüzüt dedi ve verdiği ilaçlar Asemax 250 mg. Deloday şurup ve nazoster sprey (ilaçlar 10 gün kullanılacak) .Bunların hiç birini vermedim oğluma.Sorularım 1- Öksürüğü çok fazla bu durumda perebron öksürük şurubu kullanabilirmiyim ve nasıl??? 2- Prospan öksürük şurubu duydum (bitkisel) ne dersiniz??? 3- KBB nin Verilen ilaçlara ne dersiniz hocam kullanmalımıyım 4- 5 gündür evde baktım ama artık iznim bitti yarın pazartesi okula göndericem mecburen. Normalde coldmix serum fiz. Ve iladin iyi geliyordu atlatıyorduk bu defa atlatamıyoruz ve öksürük artıyor nefes alış verişleri sıkıntılı. Konuşsa biraz hareket etse ökürüğe boğuluyor. Oğlum 21 Mayıs 2009 doğumlu. Kilo:23 Boy:116 Yardımlarınızı bekliyorum… |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu durumlarda niye doktora gidersinizki!!!! Hic hastalara bundan baska bir sey soylediklerini veya farkli bir ilac verdiklerini gordunuzmu???
Her hastaya ayni laflar, ayni ilaclar.. 1- Perebron'a hic gerek yok, cocuk zaten oksuruyor. 2- Afyon'da "bitkisel" onu tavsiye etseler, onu da kullanirmisiniz??? Mis gibi bitki.Hic karisiksiz. 3- O ilaclari sakin almayin, paraniza ve cocuga yazik. Kasten verilen ilaclar. Ilk onceleri "sahte" bir iyilik hali olacak, tam 1 hafta sonra da ilkinden daha kotu vaziyette tekrar doktora gitmeniz gerekecek. En sonunda da; "-Bakin goruyorsunuz, biz elimizden gelen gayreti gosterdik, hic duzelme olmadi, BUYURUN AMELIYATA!!!" Denilecek. Yerseniz.. 4- Bir geceyi atessiz gecirirse, ertesi gun okula gidebilir. Okumaya devam edin. Bu ilaclarla hastalarin nasil REZIL edilip, nasil Ameliyatlara RAZI edildiklerini okuyun. 7 yas elbisesi giyer, gelisimini ilk sayfadaki "Persentil Hesaplama" cetvelinden takip edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2014 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eski yazılarınızdan okuduklarıma aynen devam ediyorum. Coldmix, serum fiz.ballı limona devam. Cevabınız ve içimi rahatlattığınız için sonsuz teşükkürler.....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen.... SAKIN, etrafin lafina kanmayin, sizi cira gibi yakarlar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/LYdJob.jpg
http://i.hizliresim.com/312XP4.jpg Hocam Saygılar Sunuyorum.
Yukarıda daha önce oğlumun durumunu yazmıştım size. Hiç ilaç kullanmadan
atlatmaya çalıştık 2 hafta oldu öksürük geçmiyor. 05.12.2014 pazartesi sabahına
38 derece ateşle uyandı. Gecesindede uyuyamadı zaten. Bacakları çok fazla ağrıyor
diye ağladığı için dolven 1,5 ölçek içirdim.Sürekli balgamlı ve öten tarzda
öksürük. Burnu çok akmıyor genelde tıkalı. Odasına ketle kaynatıp sıcak buhar,
Serum fiz.,Coldmix.ballı limon veriyorum. Bugün Salı ateş 37,5 larda bazen
biraz artıyor fakat Öksürük ve balgamı iyice artınca çocuk doktoruna götürdüm. Ağzında pis bir
koku yok dili beyaz. Ciğerlerini dinledi nefes alış verişleri sıkıntılı çok
balgam dolu bu çocuk diyip akciğer filmi istedi.Ciğer filminde resimde
gönderdiğim şekilde dolu kısımlar var dedi.Verilen ilaçlar macrol 250 mg.,
asist 100ml.,nazoster burun spreyi. Asist ve nazoster hakkındaki yazılarınızı
biliyorum biliyorum tehlikeli.Umarım ciğer filmi size gönderimde net çıkmıştır.İştahı
hiç yok (anaokuluna gidiyor kilo23 boy
116 persentilde bakıyorum gayet iyi)Hocam evdeki bilgisayar çoksorunlu umarım serimler iyidir lütfen kusura bakmayın. Saygılarımla... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; verilen hic bir ilaci kullanmayin...
VE SAKIN, soylenenlerin hicbirine aldanmayin... Gerizekali Rontgen teknisyeni; Rontgeni, cocuk "Nefes verdigi" anda cekmis... Halbuki, Akciger Grafileri; derin nefes alinip, tutuldugu anda cekilir... Bunu o ahmak Rongen Laboratuvar yetkilisine soyleyin, Filmi GOZUNE sokun ve yeni film isteyin... Eger; yan cizmeye kalkarsa; Rontgen alaninda NIYE 4'DEN FAZLA KABURGA GORULUYOR, ONU BANA IZAH ETSIN... Ben onun alisik oldugu Cocuk doktorlarina benzemem, benzetiveririm!!! O Akciger Grafisi; KESINLIKLE, nefes verildiginde cekilmis.. Doluluk filan yok, belkide, danisikli-dovusuklu, kasten bu sekilde Rontgen cekiliyor ve kasten bu sekilde Rapor veriliyor... SAKIN; Verilen ilaclarin, HICBIRINI kullanmayin, cira gibi yanarsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ara 2014 Saat 05:02 |
|
![]() |
|
Ankaranın göbeğinde oturup bunlarla karşılaşmak sadece yazıklar olsun diyorum böyle sağlık sektörüne yazıklar olsun böyle sağlıkçılara. Elimizde tahlil var deriz erişkin değerleri yazılır elimizde film var deriz kuralına uygun çekilmez YAZIKLAR OLSUN.... Hocam çok teşekkür ediyorum ellerinizden öpüyorum... Rabbim Sağlıklı Hayırlı Uzun Ömürler Versin Size...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|