|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 23:55 |
Merhaba Kadir Bey
14 aylık oğlum yaklaşık 15 gündür öksürüyor.sizi uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum.bal limon veriyorum fakat önceleri sadece gece öksürürken gündüzleri de öksürüyor artık..ama keyfi yerinde.nedennse her gece uykuya daldığı ilk bir saatte öksürük ardından şiddetli bi kusma oluyor.buarada grip falanda değil.burnunda ne sümük ne de akıntı yok.çözemedim...yastığında hiç salya olmazdı şimdi bi avuç kadr salya oluyo.bundan 8 ay kadar önce de yazmıştım ağzındaki kistlerden..acaba kistler yüzünden mi bu salyalar?zaten gündüzleri hep salyası var da ona alıştık ama geceleri hiç salyası olmazdı.artık kafamda kura kura psikopata bağlıcam nerdeyse
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116956 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu mevsimde; NE ALLERJISI????
Bazi virusler bu sekilde oksuruklere sebep olurlar. Zamani gelince gecerler. SAKIN ILAC KULLANMAYIN... Oksuruk ilaclarla kesilirse, hiriltilar baslar, yok Astim, yok Bronsit diye caniniza okurlar. |
|
![]() |
|
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam.sayenizde nasıl bi yol izleyeceğimizi öğrendik artık.peki şu salya olayına ne diyosunuz.daha önceden tükrük kisti konusunda önemsiz demiştiniz ama düşünmeden ve sormadan edemiyorum.plastik cerrahiye gittik oda zararsız kist bunlar dedi ama yinede içim rahat değil.bu kistler ağızda iki tane.biri doğduğu günden beri damakta çukur şeklinde idi.hatta o zaman da sormuştum size bebek emdiğini püskürürdü demiştiniz.meğer oda kistmiş dr söyledi.diğer kist ise alt dudağın dişe değen kısmında..hala da patlamadı.ne dersiniz bu konuda?salyalar bizi huzursuz ediyor da
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116956 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Salya olayi ile; "Tukruk kistleri" nin HICBIR baglantisi yok... Zamanla "Yutma refleksi" gelistikce, salya olayi bitecek. Buna mukabil, bu yasimda, bende bile bu "Tukruk kistleri" olabiliyor.
Zaten ne zaman, dogru soyleyen, durust bir doktora rastlasaniz, " yinede içim rahat değil " dersiniz.... Ne diyeyim.. Birazda "sarlatanlara " karsi bukadar supheci olsaniz!!!! |
|
![]() |
|
Tekrar merhabalar Kadir Bey
öksürükle ilgili sorulardan gına geldiğini biliyorum ama kusma hadisesi artık yavrumu çok huzursuz etmeye başladı.Çünkü nerdeyse yılın 11 ayı oğlum her gece aynı saatte öğürürcesine öksürüyor ve akabinde ağız dolusu balgamla birlikte kusuyor... rahatlıyor ve uyuyabiliyor.hergece abartısız bu şekilde...ateş yok gündüzleri 2-3 defa öksürük sadece..ama gece nöbet bi başlıyor takiii kusana kadar.geçen ay ateş hırıltı falan vardı dr bi sürü ilaç ventolin bastı.ciğerleri felaket dolmuş demesine rağmen hiçbirini kullanmadım.sadece sizin yöntemlerinizle hırıltı kesildi fakat bu kusma olayı daha ne kadar sürer yada bu durum için endişelenmeli miyim sizin görüşünüz nedir?yorum ve önerileriniz çok önemli benim için...şimdiden çooookk teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Bir de sizden ricam sakarya yada istanbulda önerebileceğiniz çocuk doktoru varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye, kustuktan sonar Oksuruk geciyor? Hic dusundunuzmu?
Ayni limon asitinin uyarisi gibi "mide asiti" de uyararak, oksurugu yatistiriyor. Oksuruk krizi tuttugunda, Limonlu bal iciremezseniz, 2-3 dilim mandalina veya Portakal yedirin(veya suyunu icirin)... |
|
![]() |
|
kusma hadisesinden sonra inanın su bile içiremiyoruz.çünkü kusunca doğal olarak ağzında acı bi tat oluşuyor.bu sebeple ağlamaktan kesinlikle ağzını açmıyo ve uykulu oluyor zaten...kusma sonrası balgamı atıyor diye rahat uyuduğunu düşündüm hep.yanlış mı değerlendirdim acaba?peki doktora götürmeye gerek yok o halde değil mi?limonlu bala(uyanıkken)devam dimi?birde doktor tavsiyeniz olursa sevinirim.gerçi büyük oğlumu sizden öğrendiklerimle beş yaşına kadar ilaçsız atlattık.gönülden teşekkürler..ne mutlu bizlere..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|