|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2015 Saat 18:03 |
1 hafta önce başlayan kreşimiz ve 2. senemiz daha ilk haftadan öksürük + nezle ile başladık. Geçen sene kızımın önce burnu akar su gibi bir veya iki gün sonra öksürük başlardı ama şimdi 2 gün önce öksürük başladı bu günde burnu su şeklinde akıyor ve nezle.
elbette geçen seneden deneyimliyiz sizi takip ediyorum biliyorum yalnız hocam ilk başlardaki öksürük resmen kriz şeklinde nerdeyse çocuk 2 veya 3 dakikada bir öksürüyor. Yani hep öksürüyor bu normal değil mi ? Geçen sene de böyle sürekli öksürürdü ilk başlarda daha sonra biraz öksürük araları uzardı. Şimdi size mesaj yazarken bile kızım 1 dk bir öksürüyor diyebilirim. Benim yaptıklarım şöyle : Kızımın sıcaklığına tepki vermiyeceği sıcak bir banyo Tavuk çorbası , öksürdükçe sürekli ılık su içirmek yudum yudum ballı limon karışımını artık istemiyor bende limonu çorbasına sıkıyorum sırtına göğsüne viks sürmek Keçiboynuzu özü sabah akşam 1 kaşık uyguladığım tedavi bu. gözleri sulanıyor birde çok öksürmekten göğsüm ağrıyor diyor göğsünün ağrıması elbette sürekli öksürmesinden çok sık aralıklarla öksürmesi normal değil mi ? hocam aksi bir durum var mı havalar güzel gidiyor inşallah daha kısa sürer değil mi ? yapacağım başka bir şey varmı hocam ?,saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keciboynuzu; hicbir ise yaramaz, bosuna ugrasmayin.
Bildigin;Grip... Butun arazlar da tipik Grip arazlari. Grip icin anlattiklarimi okuyun ve uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|