Kadir Bey MErhaba
3,5 yaşındaki oğlumda bundan 2 hafta önce şiddetli öksürük başladı,iştahı, keyfi, herşeyi normaldi,hiç ateş olmadı,hiç huzursuz da değildi,fakat yastığa başını koyar koymaz çok şiddetli balgamlı öksürük başlıyordu,2 gece öksürmekten yatıp uyuyamadı,çizgi film izlerken bile yatamadı,uyurken yastığını yükselttim,ertesi gün doktora gittik,bize Bricanly,Asist,Macrol verdi,bu ilaçları kullandık,gece öksürüğü kesildi,fakat gündüz öksürüğü balgamsız olarak halen devam ediyor,kontrole gittiğimizde doktor bu sefer ilaçlar istediğim sonucu vermemiş daha farklı tedavi uygulayacağız diyerek 4 adet novocef iğne ve ventolin verdi,tablo alerjik gibi görünüyor dedi,alerji testleri yaptırın dedi,oğlumun iğnelik bi durumu olmadığını düşündüğümden iğneleri vurdurmadım,ventolin e ise size sormadan başlamak istemedim,çok sık öksürüklü hastalık geçirdik bugüne kadar ama bu şekilde şiddetli ilk kez başımıza geldi hocam,durumu alerjik ise diyerek evde olan Avil şuruptan günde 1 kez 2 gündür verdim,sanki azaldı gibi geldi bana ama,ben ne yapmalıyım bu durumda?
Sevgiler
Düzenleyen bilgeakgun - 25 Nis 2011 Saat 10:06