Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
twinmother
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
|
Konu: Öksürük Gönderim Zamanı: 06 Oca 2013 Saat 22:09 |
Kadir Hocam, 6 yaşındaki oğlum 4 gündür öksürüyor. Özellikle koşuşturunca ve yattığı zaman. Geniz akıntısı çok fazla, hatta bugün midem bulanıyor diye pek birşey yiyemedi. Ateş yok, genel hal iyi, burnu akmıyor , tıkalı da değil. Ama tabiri caizse böngür böngür , cızırtılı bir öksürüğü var.
Cold mix, bal- limon, serum fiz. , tanflex sprey ve bephantene pastil kullanıyorum. Evde yine bişekilde idare ediyoruz ama okulda sıkıntı yaratıyor bu öksürük!
Geniz akıntısını azaltacak bir öneriniz var mı?
Bir de oğlum küçüklüğünden beri hep ağızdan nefes alıyor. Burun al dediğimde 1-2 nefes alıyor sonra sanki nefes yetmiyor gibi gene ağızdan almaya başlıyor. Neden olabilir? Bişey yapmamız gerekir mi?
|
eftalya
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118409
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2013 Saat 04:45 |
3 gun; Iliadin ped. burun damlasini: Gunde; 2x2'ser damla her iki burun deligine damlatin, eski mailleri okuyun. Tekrar goruselim..
|
 |
twinmother
Üye
Puanlar: 18
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2013 Saat 13:22 |
Sabah hemen başladım iliadine. Ama az önce okuldan aradılar, kulağım ağrıyor diye ağlıyormuş:(( ağrı kesici verecekler , hemşirenin yanında tutacaklar bir süre. Burnu tıkalı da değildi, ateşte yok niye oldu ki bu kulak ağrısı şimdi?
|
eftalya
|
 |
cerenimo01
Üye
Puanlar: 85
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2013 Saat 13:48 |
merhaba doktor bey
5,5 yaşında kızım 2 haftadır havlarcasına öksürüyor.sizin yazdıklarınızı uyguluyorum kış başladığından itibaren ister hasta olsun ister olmasın serum fiz.limon bal cold mix devam.2 haftadır geçmeyince ciğerlerine inmesin diye dr.götürdüm sabah.levopront 3x 1,kongest 3x1 verdi.size sorayım dedim.teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2013 Saat 06:51 |
Kis basindan beri cigerlerine inmeyen hastaliklari bu ilaclarla bir guzel cigerlerine indirirsiniz... Sakin ha... Hicmi benim eski mailleri okumadiniz???
|
 |
cerenimo01
Üye
Puanlar: 85
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 08:53 |
sizin dediklerini hep yapıyoruz hocam.iyiki varsınız.limon bal yaparken limonu her defasında yeni mi sıkmak gerekir?yoksa boş şurup şişesine önceden hazırladığımız karışımdan her öksürdüğünde 2-3 gün verebilirmiyiz merak ettim hocam?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 18:11 |
2-3 gunluk hazirlayabilirsiniz.
|
 |