Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayse_melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2014 Saat 18:57

İyi akşamlar hocam,

Kızımızın öksürüğü devam ettiği için geçen hafta doktora götürdük. Doktor bey muayene etti ve kızımızın grip olduğunu, bademciklerinin büyük olduğunu, muhtemelen genzinde et de olabileceğini ve geniz akıntısı olduğunu söyledi.  Bu tip çocukların soğuğu sevdiğini sürekli üstlerini açtıklarını ve sabahları ağızlarının kokabileceğini söyledi. (Böyle bir şey doğru mudur hocam)Hastalığının uzun bir zamandır devam ettiğini söyledik. Tam kan tahlili ve birde influenza tahlili yaptı. Kan tahlilinde alerji testide yapıldı. Tahlilleri henüz almadık, pazartesi alacağız. Doktorla yaptığımız telefon görüşmesinde kan değeri 11 ve alerji testi sonucunun  67 olduğunu, lokositin yüksek olduğunu  D vitaminin düşük olduğunu diğer testin sonucu belli olunca gerekirse koldan yapılan bir alerji testinin yapılabileceğini söyledi. Doktor Macrol, Bricanly, burun damlası verdi.adını hatırlamıyorum almadım çünkü Bugün öksürüğü daha da arttı.Sabahtan beri kesintisiz öksürüyor bir saat kadar uyudu sadece o zaman öksürmedi Sizce ne yapalım ilaçları kullanalım mı?

Hocam daha önce size öksürük hakkında bir soru sormuştum. Sabah kalkınca ve koşunca neden öksürdüğünü sormuştum. Sizde bana grip ve öksürük ilaçların kalıntılarının böyle bir öksürmeye sebep olabileceğini söylenmiştiniz.  5 yaşındaki kızım şimdiye kadar hiç grip veya öksürük ilacı kullanmadı, sadece sizin söylediklerinizle geçirdik.  Bunu da belirtmek istiyorum.

Saygılarımla.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120888
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2014 Saat 22:10
1- Basit bir Grip icin ne kadar paralar harcadiniz, bir ona bakin... Bu kadar tahlile ne gerek vardi??? Artik tek muayene ucreti ile pacasini kurtaran hasta kalmadi.. YAPILANLARIN TAMAMI GEREKSIZDI, HEPSI SIZIN PARANIZI TIRTIKLAMAK ICIN TEZGAHLANDI..
2- 5 yasinda, WBC:15.5 ustu, antibiyotik gerektiren bir duruma isaret eder. Bu degerin alti; GRIP demektir.
3- SAKIN; Allerji testlerine de para kaptirmayin, hepsi sahtekarliktir...
4- Verilen hicbir ilaci kullanmayin, acmadiniz ise iade edin...
5- Simdiye kadar hic vermediniz ise; her sene, 1 defa; 1ampul Dvit3 icirin..
6- Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin...
6- "-ilac kalintilari" degil... Ilaclar yuzunden, atilamayan balgam oksuruge sebep olur... Siz kullanmamis olsaniz bile, eger kiyida-kosede biraz balgam kalintisi kalmis ise, gene oksuruk olur, kotu bir sey degildir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.