|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2014 Saat 20:57 |
kadir bey oğlum 17 aylık.4 gündür gripti boğulurcasına öksürüyordu bizde sizin tedaviyi uyguladım.fakat hırlamayada başladı.sanki hırlama bronşlardan poşet gıcırdar gibi.bende doktora götürdüm.macrol verdi ventolin sprey verdi..kullanmasam korkuyorum 3 gece geçmişte hastanede yatmıştık.ne zaman kullanmak lazım bu ilaçları..
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorlar, o ilaclari her "oksuren" hastaya verirler...
Keske bir sorsa idiniz; "-Atesi olmayan bir cocuga, niye antibiyotik veriyormus?- " Ventolin ise, sanki (hasa) "Allahin emri" her oksuren cocuga illaki kakalanir. SAKIN; her iki ilacida kullanmayin, GRIBIN SONUNA GELMISSINIZ, hirilti koyulasan balgam yuzunden. Sadece, yaptiklariniza, "Sicak-su buhari" ilave edin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey hastanede yatmış bi geçmişimiz olduğu için soruyorum....grib le gribin çiğere inmiş halini nasıl anlarız...
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip'de: Solunum normaldir, Akcigerlere inerse, ona "Bronsiolit" denir ve solunum sayisi artar, yan agrisi bazen olabilir . Ozel bir tedavisi de yoktur, kendiliginden duzelir. Ben, meslek hayatim boyunca bu sekildeki hicbir hastayi hastaneye yatirmadim..
|
|
![]() |
|
anladım kadir bey çok teşekkür şu an burun akıntısı geçti ateş yok solunum normal gibi .hafif balgamlı boğulurcasına öksürük var......sadece sizin tedaviye devam..kafama taktığım tek şey HIRILTI..elimi nefes alırken gögsüne koyduğumda sesi elim hissetiyo..poşet şırıltısı şeklinde...bunun için ne dersiniz
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip'te, sona yaklastikca, akinti/balgam koyulasir ve hiriltilar cikar, NORMALDIR... Maalesef, halki bu hiriltili durumda kandirip, aldatiyorlar... Sakin telas etmeyin, buhar banyosuna ve anlattigim diger tedavilere devam edin.
|
|
![]() |
|
kadir bey siz çok yaşayın bu borazan gibi hırıltıyı sayenizde atlattık.nerdeyse basit bi grip yüzünden hastaneye yatıracaklardı bizi.sayenizde ilaçsız sizin tedaviyle atlattık....sonsuz teşekkür ve sevgi bizden size....
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Darisi, diger ebeveynlerin basina... Bir inandirabilsek!!!! Hep isin kolayini, hep dalaverayi, hep sahtekarligi seviyorlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|