|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
serra2014
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Şub 2015 Konum: yönetici Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serra2014
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: öksürükGönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 20:16 |
|
sayın hocam
geçen hafta pazar günü kızımım ateşi 40 dereceye çıktı.pazartesi günü doktora götürdük. ses tellerinin yapıştığını,boğazının kızarık olduğunu ve zor nefes aldığını söyledi. ateş düşürücü ve nefes açıcı iğne yaptı. deloday,asist ve agumentin verdi. ben sadece agumentini kullanmaya başladım. kızımın ateşi düştü ancak diğer şikayetler(öksürük, ses kısıklığı)hala devam ediyor. bugün burnu akmaya başladı.birde Pazar günü ateşi çıkınca ben işte iken anneannesi kızıma ılık duş aldırmış.şuan nasıl bir yol izlememizi tavsiye edersiniz. teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 01:55 |
|
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin..Klasik bir ahmaklik ornegi.. Bogaz enfeksiyonlarinda; streptokok enfeksiyonlari ve Bogmaca harici antibiyotik gerekmez...
Tabiiki sikayetleriniz devam edecek, zira Grip geciriyor... Ama bu ahmaklara, cocuk iyilesmedi diye tekrar giderseniz, size; Astim veya Allerji derler ve 1 cuval daha ilac vererek, caniniza okurlar.. Gazetelerde yazan, basit bir Gripde bile cocuklarin nasil oldurulduklerini iyi okuyun... Ates ile ugrasmayin, ASLA soguk tatbiki yapmayin..Cok okuyun.. Deloday ve Asist vermesi zaten, sizi gozune kestirdiginin ve caniniza okuyacaginin isaretidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Şub 2015 Saat 01:56 |
|
![]() |
|
serra2014
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serra2014
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 12:26 |
|
hocam bu arada kızım 8,5 aylık kilosu 7800gr ve boyu 70 cm .sizin verdiğiniz cevaba aynen katılıyorum ve agumentini bugün itibarı ile kesiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 18:06 |
|
300-400 gram kadar bir eksigi var. Tabii, bu eksiklik, 3.5kg dogmuslar icindir.. Daha dusuk kilolarda dogdu ise, su anki kilosu iyidir.
|
|
![]() |
|
serra2014
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serra2014
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 21:42 |
|
çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|