Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilekpolatt13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilekpolatt13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 20:11
Hocam,arkadaşımın oğlu 4 yasını yeni bitirdi,sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyor.gündüz tek tük öksürüyor ve son bir senedir ince bir tshirtle otururken bile boncuk boncuk terliyor,öksürük balgamlı ve genellikle öksürmekten kusuyormuş geceleri.astım ilaçlarını kullanıyordu ben sizden bahsettim,onların hepsini 10 gündür bıraktı ballı limon ve serum izyolojik ve cold mix kullanmaya başladı,ateş yok. fakat bu ter olayı benim de kafamı karıştırdı pek normal görünmüyor,herhangi bir test tahlil gerekli mi hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 23:32
O tablo; Kullandigi ilaclar yuzunden oluyor. Bir daha Grip oldugunda, benim dediklerimi yapsin, bir seyi kalmaz. Kortizon ve grip viruslerinin yapmis oldugu "hucre tahribati" gecinceye kadar terleme olacak, sik sik banyo yapsin, istirahat etsin, bol etli-sutlu gida yesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.