|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 18:55 |
Hocam 4 yaşındaki kızım.c.tesi geceden beri hic uyutmayan öksürüğü var.burun akıntısı ve ateş de var.doğduğundan beri geniz akıntısı çok olduğu için tüm griplerimiz hep öksürüklu.ben bugüne kadar sizin sayeniz de ateş düşürücü dışında ilaç vermedim.bu gece de oksurukten hic uymayınca babası doktora götürmüş .asist augmntn bricanly vermiş. Hatta ciğer filminde çekmiş maalesef .bronşit ddemiş.tabi ben ilaçları kullanmiycam.hocam nefes verirken bir hırıltı oluyor.bal limon serum fiz.kullanıyorum da bu 4. Gecemiz öksürükhic azalmadi. Başka bisry onerirmisiniz.tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaveten; odasi serin olsun, yastigini da yukseltin.
SAKIN: Asist, Aug... ve Bricanyl kullanmasin. |
|
![]() |
|
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Hocam ben önceki yyazılarınızı okuyunca en az yan etkisi olan bricanly demissiniz. Ben de aksam 1 ölçek verdim.birşey olmaz inşallah. Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zarari olmazda, gereksiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Hocam sizin dediklerinizi uyguluyirum.fakat hic bir değişiklik yok.geceleri öksürük hic uyutmuyor gunduzde devam ediyor.bugün 6. Gün olunca etraf baskısı çok arttı.herkes alerjik öksürük olduğunu antihistaminik ve antb kullanmami söylüyor. Hocam bi de akşamları 38.5 ateş oluyor. Bi tek gece yatmadan ibufen veriyirum öksürüğe de iyi gelir diye.ama hicbir değişiklik yok.acaba benicalmi basliyim.hocam ben bitek size güveniyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne zamandan beri, Allerji ates yapiyormus??
Kendi yedikleri kaziklari sizin de yemenizi istiyorlar. Gripler; en az 2-3 hafta surerler. atesi dusurmezseniz, bu sureler kisalir. Antibiyotik gereken durumlarda; Agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi olur. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|