|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deniz Türk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 16:41 |
Kadir bey merhaba ,
Arkadaşım oğlunun durumunu size iletmemi rica etti benden aynen söylediklerini aktarıyorum, Denizcim ben senin kadir beyden aldığın tavsiyeler doğrultusunda Ömer in öksürüğüne müdahale etmiyorum ama 3 ayı aşkındır 2 haftalık iyileşme ardından başlayan öksürükler var ki bu süreçcn aynısını biliyorsun geçen kıştan beri yaşıyorum bronşiolit dendi ventolin verildi öksürük şurupları reçetelendi ama hiç birini almadım kullanmadım sadece zyrtec iyi geldi ama oda kullanmalı mıyım bilemedim kestim vermeyi emin olamayıp. şimdi 2 hafta iyiydik ve bugün yine yoğun öksürükle başbaşayız nefes alması vermesi değişti yine .en iyi pekmezleri balları veriyorum aksamları soğuk olmasına rağmen odasının camını ara ara açıp uyurken havalandırıyorum sabaha kadar ama yok yok .. hamileliğimin bu son aylarında bu öksürükle çok zorlanıyorum başka ne yapabiliriz Kadir beye sorabilirmisin rica etsem ..görüşürüz öpüyorum Kadir bey arkadaşımın ikinci bebeği yolda ve 4,5 yaşındaki oğlunun bu öksürüklü halleri onu iyice yordu bir şey yapılabilir mi bu 2 kıştır bitmeyen öksürüğe Saygılarımla, |
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk ile ugrasmasin. Oksuruk vucudun savunmasidir. Keserseniz; o zaman basiniza isler acilir. Yastigini yukseltsin, sadece: Limonlu bal versin, baska bir sey vermesin. Ayrica; Serum fiz ve ColdMix'e devam etsin. Bazen bu gibi oksurukler, Serum fiz yerine, 3 gun Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla buruna damlatildiginda da geciyor, bir denesin.
|
|
![]() |
|
Deniz Türk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Kadir bey tavsiyenizi hemen iletiyorum
sevgiler ..
|
|
Okyanus
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|