|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2022 Saat 14:17 |
Hocam iyi günler
31 temmuz 2018 doğumlu 4 yaşında kreşe giden bir oğlum Gectimiz sene ocak ayında covid geçirdi ama ağır atlatti Covidten sonra her hasta olduğunda çift öksürüyor sanki boru gibi ses geliyor derinden geliyor öksürük çığırından film cektirmistim genel kontrolde yapıldı çok şükür temiz çıkmıştı Bu durum hocam çok canımı sıkıyor Şuan burun akıntısı gece uyurken horlama var geniz eti var büyüdüğünü düşünüyorum uyurken ağzı açık uyumasına rağmen horluyor Ve çift öksürük var sanki boru gibi ama sürekli değil ara ara Hapşırma var Bal icirdim zaman daha oksuruyor ve boğazında geniz akıntısı ve balgam var Zatürre ya da bronşit olmasından ciğerlerine inmesine korkuyorum çok endişeliyim Doktora götürsem antibitik veriyorlar ben nasıl çözüm bulucam bilmiyorum elim kolum bağlı genzine tükürük kaçsa bile çift öksüyor hocam Bu kalıcı mıdır Covidten ciğerlerin de hasar kalmış olabilir mi Bağışıklık düşük sanırsam ama nasıl bir yol izleyeceğim ne yapacağım bilmiyorum Şuan mesela koşsa oksuruyor burun akıntısı mevcut hocam nolur yardımcı olun napicam bilmiyorum sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var bana bir yol göstertin psikolojik olarak da yoruldum doktor geniz eti ve bademcik alınacak dedi açıkçası forum da geniz eti aldırıp sıkıntı yaşayan da olmuş o yüzden pek yanaşmaj istemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerden sonra bu arazların olması normaldir.
Akciğerlerde bir "hasar" olsa idi, çekilen Akciğer Röntgeninde görülürdü. Bağışıklık, bilhassa enfeksiyonlardan sonra artar. Bunların bağışıklık ile bir alakası yok. Çocuklarda bu yaşta, ZATEN, bağışıklık (antikorlar) henüz oluşmamıştır. O yuzden de hastalıklarla Lenfatik sistemler mücade eder ve bu yüzden bu yaşlarda HER çocukta Geniz eti ve Bademcikler büyük olurlar. Geniz eti ve Bademcikler her mikroplarla karşılaştıklarında, onları yok ederken, onlara uygun Antikorlar da üretirler. Türk doktorlara fazla kafanızı takmayın. Makale ve soru-cevaplarımı okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|