|
Öksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 22:55 |
Hocam selamlar kızım 6 yaş 10 gündür oksuruyor bogaz agrısı ateş burun akıntısı yok gece yatınca yutkunma genız akıntısı mevcut aynı sekılde eşimde aynı oda 10 gündür aynı durumda ben vıral olduğuna emınım sızden ogrendıgım kadar ama ne yaptıysam oksuruk gecmıyor çoğalarak devam edıyor.Hıc atesımız olmadı bogaz enfeksıyonu gıbı durum olsa ıllakı ates yapar dıye düşünüyorum.Soyledıklerınızı harfıyen uyguluyorum hocam ama ben vdeyız havada sıcak nasıl kaptık onuda anlamadım bogazı bıraz kızarmış bırazda karın agrısı oluyor başka yapmam gereken bırsey var mıdır? Tesekkurler 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendinizi sıcak tutun.
Öksürük için; Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|