|
Onceair kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sdoruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 23:40 |
Hocam merhaba,
Umarım iyisinizdir. Çocuklar iyi sayenizde. Kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum. KBB doktoruna gittim. Uzun zamandır şikayetim burun kuruluğu ve nefes alırken zorlanma özellikle akşamları. Boğaz kuruluğu ve bir şeyler yedikten sonra boğazı temizleme ve balgam var hissi. Bunun için Tomografi BT sonrasında sinüslerin açık olduğunu boğazımda balgam olduğunu söyledi. Onceair ve N-Cort sprey verdi. Onceair astım için yazmışsınız kullanmalı mıyım? Ne yapabilirim hocam. Teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye gidersiniz ki?
Sulfarhin burun kremi surun. Yazin denize girdiginide duzelecek. Astim ilaci ve KORTIZON (Turk doktorlari icin olmazsa, olmaz ilac) vermis. Yerseniz.
|
|
![]() |
|
sdoruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hocam. Sadece hiperlipidemiden dolayı burun veya boğazda damarların etkilenmesinden dolayı olmuş olabilir mi diye sormak için gitmiştim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sizde, Kolesterol yuksekligi (Lipidemi) mi var?
2- 60 yas ustumusunuz?? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
60 yaş üstü değilim hocam. Çok değil ama kolestrol yüksekliği oldu. Bir de Stent var bir tane.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin, her seye inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|