|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 19:14 |
Hocam havale hakkındaki görüşlerinizi biliyorum ve makalelerinizi geçmiş soruları belki en az iki kez okudum . yabancı sitelerde günlük olarak ilaç kullanımının zararları açıkça anlatılmış ve çok sık havale geçiren çocuklara günlük ilaç yerine ateşliyken oral olarak valium verilmesinin tedavi olarak seçilebiliceğini belirtmiş . Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, hic ihtiyacim olmadi... Bazi Literaturlerde, zaten "Mental geriligi" olan hastalarda, cok sik havale oldugu ve Valium( Diazepam) verilmesi hakkinda yazilar var..
Dogrusu; 3-5 defa Havale gecirdi diye, Valium baslanmasini hic tasvip etmem... Hele Turkiye gibi, sirf ailelerin gozunu boyamak icin, ilac kullanmayi firsat bilen doktorlarin oldugu yerlerde, bu uygulamalar cigrindan cikabilir... Gunumuzde; her oksurene; Ventolin ve Nasonex gibi kortizonlu spreylerin verilmesi. Her onene gelene; MR, Tomografi, Mamografi cekenler, her gebeye; Seker yukleme testi yapanlar hep bu cins doktorlardir.. Ben ilaclardan degil, bu ilaclari suistimal eden ( edecek olan) Turk doktorlardan cekinirim... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2014 Saat 21:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|