|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
selcen
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 23:33 |
|
Türkiye de kimi kime şikayet edebiliriz??İt iti ısırmaz tabiri sadece bizim ülkemizde geçerlidir. yanlış teşhis tedavi sonucu ölen hastaların yakınları bile bu sisteme karşı gelemiyor. İyi ki Kadir bey var. neyin ne olduğunu bize gösterdi.
|
|
![]() |
|
ReyyanNur
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 23:44 |
|
Tamam sağolsun da bu kadar basit ise bu mesele bu kadar uzun yıllar bir KBB üzerinde ihtisas yapmak ne için.Benim oglumdada aynı şikayet var sinüzitle beraber kulakta hafif enfeksiyon var dedi doktor ve antibiyotik kullandı kontrole gittiğimiz sabahın gecesi ambulanslık olduk yoğun bakımda bilemediler sabah tekrar doktora götürdüğümde sıvının zarı ciddi anlamda gerdiğini ve delebileceğini söyledi ve yatiş yapabileceğini fakat dilersem evdede iğne tedavisiyle nasibimizi deneyebileceğimizi söyledi.Dedim ki ilaç kullanan biri değilim hele de antibiyotik boynu bükük bir samimiyetle evet hanımefendi bizde kullanmak istemiyoruz fakat buna karşı çıkanların tam bu riskli anda ne kullanmamız gerektiğinide söylesinler dedi.Çocuğum acılar içinde aylarca gece on beş defa uyanıyordu evet antibiyotik kullandık fakat çocuğum acıçekmekten kurtulup en az huzur içinde uyumaya başladı.
|
|
|
Rabbini Bulan Neyi Kaybetmiştir,
Rabbini Kaybeden Neyi Bulmuştur. Unutma ki; Dünya Yalnız Bir Misafirhanedir. |
|
![]() |
|
ReyyanNur
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 23:50 |
|
Sonra sıvının azaldığı söylendi bir de devlet hastanesi doktorun götürdüm ve belki engüzel izahati o yaptı.
Bakın hanımefendi evet çocuğunuzun kulağında sıvı var fakat prematüre doğmuş olması bir risk...,atopik bir bünyeye sahip olması bir risk...,takılan tüpler istenilen zamanda kulaktan atılmıyor alerji yapabiliyor ,bünye kabul etmeye biliyor ...gibi tüm olasılıkları hesaba katarak imza atarsanız ameliyat edelim ama derim ki daha geniş araştırılması için bir üniversite hastanesine sevkinizi yapayım...diyen bu doktor yaşlılığının son demlerinde ve her haliyle samimiyet yayıyor.Bu olay bu kadar basit ise bu uzmanlar bunu hiç mi bilmiyor ...yani her kulak ağrısını sıvısını nasıl bir değerlendirebiliriz bu bir defa ilme aykırı.
|
|
|
|
![]() |
|
ReyyanNur
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 23:56 |
|
Biziözeltakip eden KBB uzmanına dedim ki dün sabah çocuğumu size kontrole getirdim iyi dediniz hafif bir kızarıklık var diyerek ilaç yazmaya bile gerekli görmediğiniz halde gece acillik olduk bu nasıl olur diye sorunca .Hanımefendi iki saat önce muayene ttiğim ve hiçbir bulguya ratlamadığım halde acılar içinde gelen bir çocuğu o anda ameliyata aldım ve kulak zarına zarar vermemesi için kontrollü bir şekilde içerdeki sıvıyı veya iltihabı mı dedi emin değilim boşalttım dedi.Yani bilmiyorum bu KBBbölümü bin bir türlü sıvının ağrının sebebi var sadece İlladin damla ile oluyorsa tüm sıkıntılar inanın bunu doktorumla hatta geçen hafta götürdüğüm Ankarada özel Profla bile paylaşmayı istiyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
ReyyanNur
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 23:58 |
|
Bu sayfada çok merak ediyorum Kadir Beyin onca ithamına karşı bu KBB uzmanları ne diyor nasıl cevap veriyor veya veriyor mu bunu da bilmek isterim doğrusu.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 02:44 |
|
Birde, benim dediklerimi uygulayin, gorun...
Cocuklardaki hadise, tamamen mekaniktir. Oztaki borusundaki odem cozulup, icerdeki sivi atlinca, ne agri kalir nede sivi.. Ayrica da, Orta Kulak boslugu icinde, DAIMA o sivi imal edilir..Sadece Orta kulak boslugu degil, Sinusler dahil, vucudumuzdaki butun bosluklarin duvarlarindan, duvar satihlarini nemli tutmaya yarayan sivi salgilanir. DAIMA, VIRAL Enfeksiyonlardan sonra, Oztaki borusu odem yapinca bu sivi akamaz ve kulak zarina basinc yaparak agri yapar. Iliadin ile odemi cozebilirseniz ( bazi durumlarda acilma gec olur) hadise kendiliginden duzelir. Bilhassa, Antibiyotik ve Allerji ilaclari kullananlarda, bu isler daha da uzar ve ameliyatlik durumlar olusur... Sakin: hicbir Allerji ve Soguk alginligi ilaclarini kullanmayin... Antibiyotikler; bu safhada gereksizdir. Ancak, "Kulak damlalari" ile rezil hale getirilenlerde gerekebilir. Benim yazilarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ara 2014 Saat 02:45 |
|
![]() |
|
ReyyanNur
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 23:01 |
|
Hocam dediginizi yaptim biraz rahatladi evet fakat geniz etinden dolayı tıkalı oluşu devam ediyor gece uyanip tikandi diye agliyor kafama gore bunalinca iladin sprey sikiyorum onun disinda duzenli gunluk okyanus suyu damlatiyorum peki bu nefeye kadar boyle gidecek yani tamamen bir duzelme yok .Bana uzun aadeli siytematik bir tedavi yureci yazar misiniz yoksa sonumuz yine de Ameliyat mi bu uygulamalar kısmi oluyor ve tekrar durum başa dönuyor
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 03:02 |
|
Iliadin Sprey degil, Damla kullanin.. Sirt ustu yatacak o sekilde damlatilacak, her bir tarafa damlatildiktan sonra, bas ayni tarafa cevirilip, 2 dakika kadar beklenecek.
Benim hicbir hastam, bu sebeplerle Ameliyata gitmedi. Eski mailleri okuyun. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin... Ondan sonra ben soracagim size, o KBB cilerin Ihtisaslarini!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|