Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - orta kulak ıltahabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumorta kulak ıltahabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ReyyanNur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ReyyanNur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 07:02
Tamam hocam dediginiz cok kolay yaparım...
fakat ne kadar ve ne zamana kadar !!! kullanacagim 
geniz etini aldirmiyorum vucudun savunma organı derken (gerci kbb cilere gore gereksiz bir et parcasi )...
Bu ilacın yan etkisi olusmasın  bir de 
Rabbini Bulan Neyi Kaybetmiştir,
Rabbini Kaybeden Neyi Bulmuştur.
Unutma ki;
Dünya Yalnız Bir Misafirhanedir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 18:47
Gunde: 2 defa, 5 gun sure ile.

O KBB'cilerin; "gereksiz et parcasi" dedukleri "sey",   LENF BEZIDIR... Savunma elemanidir. Calistigi icin buyuyor.
Eski mailleri okumadan sual sormayin.
Yukarı Dön
ReyyanNur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ReyyanNur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 22:14
Hocam sizi mesgul etmemek icin zaten once adminden bulamadigim icin eski maillerin linkini istedim sagolsun gonderdi fakat maalesef sorularimin cevabini bulamadim.Sorum cok net hocam nereye kadar bu ilaclari kullanacagiz ki cogu zaman bunalinca illadin ilacina sarilmak dogru mudur? Bu farkli bir yan etki yapmaz mı.Evet dedigim gibi yapiyorum fakat hep basa dönüyoruz.Okyanus damlasini duzenli kullanmama ragmen 2.5 yasindaki oglum geceleri burnum tikandi diye agliyor.Hocam hep bada donuyorum iki temel sorum var size;
1'Hocam bu ilaclari ne zamana kadar kullanacagiz , ne araliklarla ne kadar?
2-BU SONUNDA AMELIYATA DÖNÜŞÜMÜ OLMAYACAK BIR TTEDAVI SEKLI OLACAK MI ?

Rabbini Bulan Neyi Kaybetmiştir,
Rabbini Kaybeden Neyi Bulmuştur.
Unutma ki;
Dünya Yalnız Bir Misafirhanedir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 22:46
1- iliadin damla, 3 gun, gunde:2x2'ser damla damlatilacak, ondan sonar da, sikayetleri gecene kadar, Serum fiz kullanilacak. Kulak agrisi olursa, gene aynisi uygulanacak. Gerektigi surece kullanabilirsiniz. Zaten, 2 kısı gecmeyecek...
2- Ameliyattan uzak durun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.