|
Orta kulak iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zerrinkb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 02:09 |
Hocam merhabalar 3.5yaşındaki oğlum dün gece kulak ağrısıyla sabaha kadar ağladı iki haftadır gripti zaten çoklu gıda alerjisi olduğu için bünyesi zayıf ve hastalıkları çok ağır geçiriyor genelde grip hemen bronşiolite çeviriyor hava makinasıyla astım ilaçları alıp kendine geliyor on günde tam düzeldi derken gece kulak ağrısı olunca orta kulak iltihabîndan şüphelendim zaten sabah Doktora gittik kulağında hafif kızarıklık var dedi doktor hemen antibiyotik yazdı agumentin bir grip şurubu yazdı iburami zero ağrı kesici ateş düşürücü halbuki hiç ateşi yoktu bir de kulak damlası verdi otipax antibiyotik kullanmaya emin olamadığım için vermedim grip şurubunuza vermedim ama Kulak damlasını damlattım bugün 3 kez ağrısı geçsin diye sonra sizin mesajlarınızı okuyunca çok pişman oldum yarın illadine başlasam bir sıkıntı olur mu bugün nazonex sıktım çünkü bir de kulak damlası da kullandım tabi şu an çok üzgünüm inşallah ağırlaşmaz bir yandan antibiyotik vermiyorum diye de ayrı bir stres içerisindeydim Ne yapmamı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin, ILK firsatta baslayin. Bu aptal doktorlarla isiniz cok zor!!! SAKIN Kulak damlasinin hicbir seklini kullanmayin.. Bu doktor ya aptal, yada sahtekar.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2018 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Zerrinkb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ü
Düzenleyen Zerrinkb - 23 Ara 2018 Saat 21:04 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba 3 gün illadin kullandım geçti 4 gün sonra aynı gece diğer kulağında ağrı başladı, ateşi 37 lerde ne yapmalıyım doktora gitsem yine antibiyotik vericek iki kez illadin verdim ama ağrısı devam ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar verin, bu sefer 5 gun kullanin.. Anlattigim sekilde damlatin. MUTLAKA eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|