| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
heval
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
|
Konu: otit Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 23:18 |
|
hocam merhaba 5 yaşındaki kızım kulak ağrısı ile götürdüm kızarıklık var dediler zinnat antibiyotik verdiler bu arada alerjik riniti var 3 ay singulaır kullandık bırakınca tekrar hapsurmalar başladı ve ardından burun akıntısı balgam ne yapıcağımı hiç bilemiyorum alerjı testleri kortizon içeren nasonexs (kullanmadım ama)ne yapmalıyım hocam bu antibiyotiği vereyimmi
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119746
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 23:20 |
|
SAKIN; Saydiginiz hicbir ilaci, bir daha kullanmayin, eve bile sokmayin.
Sadece; Iliadin ped. burun damlasi, gunde:2x2'ser damla buruna damlatin (3gun). SAKIN bazi sahtekarlarin tavsiye ettigi gibi, kulagina damla yapmayin...
Eski; soru-cevaplari okuyun.
|
 |
heval
Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 23:35 |
|
hocam peki biz bu alerjık rinit olayını ne yapacağız bu çocuk niye bu kadar hapsuruyor...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2014 Saat 20:33 |
|
Grip geciriyor... Illaki "her seyi tedavi edecegiz" diye yola cikarsaniz, size "yol gosterecek" pek cok, cakal doktor, pusuda sizleri bekliyor. Sabirli olun, kendiliginden gececek...
|
 |
heval
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2014 Saat 22:52 |
|
Hocam sizin dediginizi yaptim ve kulak agrisi hafifledi yanliz hala burunda sumkurunce yesil balgam gibi akinti ve birazda oksuruk var bu arada serum fiz. Devam ediyorum.bu oksuruk ve yesil akinti gecermi okadar sumkurtmeme ragmen 10 gundur hic bitmiyor.o yuzden bize hep alerjik astim yada rinit diyorlar.bu arada hocam hapsurmalar ardi ardina 5_6 kez ve damlalari damlattigimdada oluyor.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 02:41 |
|
Burun ifrazatini ilaclarla "Tedavi" edemezsiniz....
Malum sozdur...: Grip, ilacsiz 1 haftada, ilacla 7 gunde duzelir.
|
 |