Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ötme sesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ötme sesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yamaninannesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 170
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yamaninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ötme sesi
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2024 Saat 02:40
.

Düzenleyen yamaninannesi - 26 Oca 2024 Saat 23:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2024 Saat 03:00
Dogru yoldasiniz!! Sadece;"Limon-bal" yeterlidir. Sarimsak kullanmayin. Cocuklarda tansiyor dusurur ve
 basiniza bir suru is acarsiniz. SAKIN Turk isi uydurmalara inanmayin. 
Sadece sizin cocugunuz degil, bu yas grubunda butun cocuklarda oksuruk var! Ne tuhaftir ki, koydeki 
cocuklarda HIC Astim YOK!! 
Zaten, artik her oksurene astim demiyorlar, daha karli oldugu icin; Zaturre deyip hastanelere yatiriyorlar.. 
Yapilan sahtekarliklar:
1- Sahte Rontgen cekiyorlar!!! Derin nefes alip cekilmesi gerekirken, nefes verdiginde Akciger Rontgeni
 cekip,  ( sanki bir sey anliyorlarmis gibi) ailelere gosteriyorlar
2- Cocuklarin kucucuk parmaklarina; "Eriskin Pulse Oksimetre" takip, kasten dusuk oksijen seviyesini,
oksijen dusuklugu  varmis gibi gosteriyorlar!
3- Kortizonlu spreyler ve Ventolin ile "SAHTE" iyilik hali yaratip, aileleri kandiriyorlar! 

Yaptiklariniza ilaveten, sicak su buhari (gerektiginde) uygulayin.

Yukarı Dön
yamaninannesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 170
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yamaninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2024 Saat 03:07
Anladim hocam sarimsak vermem daha,peki bu nefes alirken duyulan islik gibi otme sesi gogusteki balgamdanmi oluyor. Cnku nefesi rahat cocugun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2024 Saat 18:56
Pek cok kereler anlattim!!!! 
Gripler iyilesirken, onceleri "su gibi" olan akinti koyulasir. Ilaveten, mikroplar kolaylikla akcigerleri istila
 edemesin diye, bronslarda da nisbi bir daralma yaparlar.
Butun bunlar bu seslere sebep olurlar! 
Cocukta gorunur bir sikinti olmadigi surece, SAKIN Turk doktorlara kanip, bunlari kortizonlu spreylerle, 
Astim ilaclari ile GIDERMEYIN! Bu sekilde vucudun savunmasi etkisiz hale gelince de, hastanelere yatmaya
 kadar giden bir macera yasarsiniz.
Bugunlerde, hastanelerde bu kadar cok hastalarin yatmasi sirf bu sebeplerledir! 
SAKIN bu gibi sesler duyuluyor diye Turk doktorlara gitmeyin, tam iyilesmeye baslamis olan hastayi tekrar
hasta haline getirmeyi cok iyi becerirler!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Oca 2024 Saat 18:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.