Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oto güneş perdesi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoto güneş perdesi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Konu: oto güneş perdesi?
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 13:48
arkadaşlar merhaba,
gelecek hafta izne çıkacağız da ,uzun yol malum güneş ışınları..... şu ana kadar oto perdesi kullanmıyordum, bu hafta gidip alacağım da...elkin bey e sorulan sorulara göz attım bulamadım , daha önce böyle bir topik açılmışmıydı bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

store yada vantuzlu olması hangisi daha kullanışlı olur?bana sanki vantuzlu çabuk düşermiş gibi geldi de...memnun olup da marka tavsiye etmek isetrseniz de özelden mesajlarınızı bekliycem arkadaşlar.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 13:55

ben vantuzlu kullandım ve hiç memnun kalmadım. bence store daha iyidir. diye düşünüyorum. bizde şimdi öyle yaptırmayı düşünüyoruz..

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 14:18
teşekkür ederim canım
Yukarı Dön
annayake Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 17:37
merhaba hatice,çok iyi bir topik açmışsın.bizde stor aldık iyi kullanışlı fakat eni dar olduğu için kenarlardan hala etkili güneş geliyor.yine yan camlar neyse gerekirse havluda konur ama arka cam bir çıkmazda.bizde seyahate gideceğiz ama güneş arka camdan gelince şehirde bile sıkıntı çekiyoruz.bakalım biz ne yapacağız.arka cam için vantuzlular var ama düşüyorlar..araştırmanda bir sonuca varırsan lütfen paylaş ...bende araştıracağım..sevgiler
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 17:48
teşekkürler canım, ben şimdilik yan camlara çare bulayım diye düşünmüştüm, biz ordan çok muzdaribiz , ama senin dediğin de doğru arkadan gelirse nolcak?vantuzlular dediğin gibi çabuk düşme riskli...artık başlıkların arasına falan havlu gereriz napalım anam babam usulüLOLLOL
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 00:00
Arkadaşlar en iyi çözüm bence camlara film taktırmak içeri giren güneş ışınlarını bayağı önlüyor. Geçen sene taktırmıştık biz Wink bayağı rahat ettik. Hem sadece yan camlara değil, arka cama da takılıyor rahat ediliyor. Camda fazladan bir şey olmaz hem, sallanıp düşme, ya da ne bileyim otururken kafanıza çarpması gibi şeyler olmaz diye düşünüyorum Wink
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 08:34
aslında çok haklısın sedacım da arabayı yenileme fikri var eşimin, onun için de film olayına girmez sanırım Tongueama arabayı yenilersek benim de tek isteğim film taktırmak olacak Wink
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 13:52
en iyis film. bencede...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.