|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | ||
PinarTN ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3246 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
esma24 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() |
|
|
||
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım |
||
![]() |
||
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
|
olabilir canim yukselticimi onun adi:) bilmiodum |
||
![]() |
||
PinarTN ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3246 |
![]() |
|
bunlar daha sonra yükseltici olarak da kullanılabiliyor
ama 9-36 lar yükseltici olarak kullanılamıyor
bi süre sonra da tekrar yükseltici alman gerekir çünkü
9-36 lar bayağı yüksek oluyor diğerlerine göre
|
||
![]() |
||
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
|
benimkide 9-36
yukselticisi yok |
||
![]() |
||
ulku ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() |
|
Merhaba
İki tane kızım var. Oto koltuğu ile ilgili araştırma yaparken sitenizi buldum ve biraz inceledikten sonra üye olmak istedim. Oto koltuğu hakkında yazılar 2010 yılına ait. acaba son çıkan yasalarla ilgili bir güncelleme var mı? Örneğin kaç yaşına kadar veya kaç kiloya kadar çocuklar bu koltuğu kullanmak zorundalar. benim kızlarım biri 10 kg. diğeri 20 kg. bu konuda güncel bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Düzenleyen ulku - 19 Şub 2013 Saat 19:51 |
||
En sevdiğim oyuncak market
www.cocukvebebek.com |
||
![]() |
||
Ruat ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() |
|
merhaba bende oto koltuklarını çok araştırdım alırken... oto koltuklarının avrupa standartına uygun olması gerekiyormuş ece belgeli öyle bişeydi yanlış hatırlhamıyorsam zaten yanlarında hep logoları oluyor...
darbe testinden geçmiş olması da gerekiyormuş... oto koltuksuz çocuk asla arabaya bindirilmez minnacık onlar allah korusun... ben çok dikkat ediyorum... 5dk lık yol bile olsa nolur nolmaz.... ben .......kullanıyorum .......diye bir modeli çokda memnunum hiçbir sıkıntım da olmadı Düzenleyen yasemin - 18 Haz 2013 Saat 16:26 |
||
"En güzel duygu Annelik"
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|