|
Ozon Tedavisi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 09:51 |
Değerli Hocam 46 yaşında bir bayanım. Bağışıklık güçlenmesi için ozon tedavisi yaptırmak istiyorum fakat size sormadan emin olamadım. Sizden biraz kan alıyorlar damar yolu açık alınan kana ozon sıkılıp geri vücuda veriyorlar bu kanı. Yaklaşık 10 seans oluyormuş bu tedaviyi uygun görürmüsünüz. Amerika da ozon tedavisi yasaklanmış diye bir haber okudum. Sizin görüşünüz herşeyden çok önemli benim için .
Migren için dün iğne tedavisi yaptırdım nörolterapi ben bu kadar zor olacağını bilmiyordum. Enseme iğneler yaptılar ağız içi uygulamasına izin veremedim bademciğe doğru sıkacaklardı iğneyi asla kabul etmedim. Zaten iğne batan yerler çok acıma hissi verdi bana bir türlü dayanamadım açıkcası. Bu tedavi için ne dersiniz yarım kaldı yaptırmak istemiyorum cidden dayanılacak bir yönü yok iğnelerin baş ağrısı çekerim ama bu uygulamayı yaptırmam diyince ozon tedavisini tavsiye ettiler. Bu iki tedavi için görüşlerinizi alırsam sağlıklı bir yol izlerim. Teşekkür ederim sizi yordum sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabit forum kısmının 2. Sayfasındaki; "Ozon sahtekarlığı" yazısını okuyun.
Türkiye; köpeksiz köy olduğu için, Türkiye bu sahtekarlar için bir cennettir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|