|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cigdemkalkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cigdemkalkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: papüler ürtikerGönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 13:02 |
|
Kadir Bey Merhaba
Kızım 8 aylık ve yaklaşık 3 aydır yüzünde ve sağ kolunda geçmeyen döküntüleri var. Döküntüler sinek ısırığına benziyor fakat bir süre sonra kızararak yayılıyor. Bazen artıyor bazen azalıyor ama geçmiyor. Kafasında, sağ kolunda ve yüzünde var. Cildiye uzmanı papüler ürtiker olduğunu söyledi. Ancak net bir tedavi yönteminden bahsetmedi. Tavegly şurup verdi. Alerji uzmanı yumurta akı, buğday ve süt ürünleri alerjisine baktı tüm değerler 0.35 ten küçük çıkmasına rağmen hem benim ( emzirdiğim için) hem de kızımın süt ve süt ürünleri tüketmemizi istedi bir iki hafta bu şekilde denememizi istedi. Ayrıca kan testinde IGE değeri 155 IU/ml olarak çıktı. Zaditen damla kullanmamızı istedi. Damla kullanıyorum süt ve süt ürünlerini kesmedim ne yapmalıyım. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 18:23 |
|
Bu yastaki bir cocukta; NE ALLERJI OLUR, NE DE O APTAL TESTLER UYGULANIR.... Yapilanlar ve soylenenler, "Tamamen duygusal" !!! SAKIN: hicbir ilaci vermeyin, hicbir sey yapmayin. Bu yasta bu sekilde olan dokuntuler, asiri sicak tutmaya bagli "ISILIK" dokuntuleridir. Sakin, diyet filanda yapmayin. Basi terlemeyecek kadar giydirin, takke ve corap kullanmayin. Her gun banyo yaptirin. Eski mailleri ve makaleleri okumanizda buyuk faydalar vardir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|