|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2018 Saat 23:07 |
Hocam yine merhaba
Gecen hafta 4 yasindaki oğlumun vücudundaki döküntülerden bahsetmiştim.. Sizin dediginiz virutik hastaliklara bakinca 5.hastaliktaki belirtilere daha uydugunu farkettik..sadece yanağında döküntü Olmadi... Şimdi sorunumuz şu..bu dokuntulerden el ayasibda ve parmak uclarinda da cikmisti..şimdi döküntüler gidincebparmak uçları sapsarı oldu,aşırı sertleşti ve yarilmaya başladı..yarilinca da canı acıyor... Ne yapmak gerekiyor bunun icin..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Asiri; Havuc, Mandalina, Portakal soydu ve yedi ise olabilir. Bunlardan uzak dursun .. 2- Oyun hamurlari ile oynadi ise olabilir.. Uzak dursun.. Vaselin surun..
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Valla hocam eşim de ben de şuan saskiniz çünkü oglum hakikaten günde 2 3 tane mandalina yer..ve illa kendi soyar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Elinin durumu suan icin bu sekilde
Eski bir yazınızda aynı belirtileri yazmış birine yazdiklariniz okudum da beta hakkında.. "Iyi tedavi edilmemis; Kizil veya diger Streptokok enfeksiyonlarindan sonra olur.. Muhtemelen, bazi Streptokok enfeksiyonlarini teshis ve tedavi edilemeden gecirdiniz, ilerde basiniz; Kalp Romatizmasi veya Nefrit ile belaya girebilir... Benim Streptokoklarla ilgili yazilarimi ve mailleri okuyun. Bari bundan sonraki bogaz enfeksiyonlarinda, MUTLAKA: "Strep-A testi" yaptirin... " demissiniz... Biliyorsunuz ben vucudundaki döküntüleri gorunce ilk beta die düşündüm ama bogaz agrisi da atesi de dilindeki pas da cok hafif oldu.. Hafif sekilde beta geçirmiş olabilirmi? Öyle ise de ileride kalp romatizması ve nefritle başımız ağrır mi? ![]() Düzenleyen esra_kocabiyik - 02 Oca 2018 Saat 23:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Madecassol pomad surup, SARIN... Acikta kalmasin.. Eline su DEGMESIN.... Mandalina, Portakal gibi meyvalara elini surmesin. Cumartesi tekrar resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Eski bir yazınızda aynı belirtileri yazmış birine yazdiklariniz okudum da beta hakkında.. "Iyi tedavi edilmemis; Kizil veya diger Streptokok enfeksiyonlarindan sonra olur.. Muhtemelen, bazi Streptokok enfeksiyonlarini teshis ve tedavi edilemeden gecirdiniz, ilerde basiniz; Kalp Romatizmasi veya Nefrit ile belaya girebilir... Benim Streptokoklarla ilgili yazilarimi ve mailleri okuyun. Bari bundan sonraki bogaz enfeksiyonlarinda, MUTLAKA: "Strep-A testi" yaptirin... " demissiniz... 2 sene kadar once kızıl olmuştu ve sayenizde hemen deposilin yaptirip atlatmistik... O yuzden vucudundaki döküntüleri gorunce ilk beta die düşündüm ama bogaz agrisi da atesi de dilindeki pas da cok hafif oldu..ateş cok yukselmesi..dili de 1 kac saat kadar beyazdı.. Gerci 2 sene oncekinde dilde pas olmamisti..sadece cok yuksek ates ardindan döküntü...bu defakinde de dokuntuler karından başlayıp vücuda yayildi..sonra eklem arkalarina..7 gün kadar sürdü.. Size resim de atmıştım.. Hafif sekilde beta yada baska streptokok enf. geçirmiş olabilirmi? Öyle ise de ileride kalp romatizması ve nefritle başımız ağrır mi... Simdiden sonra deposilin yaptirmanin bi faydasi olurmu?
Düzenleyen esra_kocabiyik - 03 Oca 2018 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir.... Hic alakasi yok..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam dun gece pomadi aldık sürdük..bugün parmaklarını sargi bezi ile hafifce sardım..yatmadan cikarayim tekrar krem sureyim dedim ama daha kötü olmuş parmaklari... Kabuğu soyulanlarin altindan gelen yeni deri de kuruyup catlamis veyarık halde ve cok acıyo..soyulmamis olanlarin da uçları aşırı sert...
![]() Düzenleyen esra_kocabiyik - 03 Oca 2018 Saat 23:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|