|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dkurtkaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dkurtkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2016 Saat 16:01 |
Hocam paslı dil için örnek aşağıdaki olabilir mi?
1 haftadır geçmeyen ateş (zaman zaman 39,5) ile savaşıyoruz. Eski hastanızım, dolayısı ile ilaç vermemek için çok direndim ama hafif ağız kokusu var, dilin şekli de bu. Lütfen bir öneride bulunun. Doktora gittik, virüs dedi, peditus vs. vermek istedi, zaten kullanmıyorum dedim, almadım. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
DEGIL.. O "kirmizi" noktaciklar(dil papillari)
da gorunmez olacak. Bu; aclik dili.... Bir tek; Kizil hastaliginda, "Cilek Manzarasi" vardir, oda zaten diger bulgular yaninda, ikincil bulgudurlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2016 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
dkurtkaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dkurtkaya
Kadir bey, o Zaman ilaçsız yola devam, serum fizyolojik, bal-limon, viks
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen...................
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|