|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 12:50 |
Hocam merhabalar,
5,5 yasindaki kizim pazartesi aksami ateslendi. Midesi bulaniyordu ve basi agiriyordu. Anaokulundaki bir arkadasinda beta oldugu icin hemen birunide strep a yaptirdim negatif cikti. Dun gece yine atesi 38,5 oldu. Basi agiriyordu ve midesi bulaniyor. Burun akintisi yok ara ara balgamli oksuruk var. sabah atesi dusuyor bogazi kizarik. Hicbirsey yemiyor. Dili resimdeki gibi hocam. Bu dil pasli mi sizce hocam bir turlu karar veremiyorum. Agizda koku pek yok. Dru durumu izleyelim gerekirse augmentin veririz dedi. 2 gece ates var simdilik. Gereksiz yere antibiyotik lullanmak istemiyorum hocam yardimci olursaniz cok sevinirim. http://i.hizliresim.com/kG1317.jpg Tesekkurler Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotiklik bir durum yok...
Domuz Gribi geciriyor. Grip asisi olmadimi?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2016 Saat 01:32 |
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam asi yaptirmadim.. Cok korkuyor asidan, agliyor. bende grip olursa kendi kendine atlatsin diye dusundum. Sizin yazlarinizdan cocuklarda domuz gribinin tehlikeli olmadigini okumustum bu nedenle yaptirmadim. Gecen yilda oldu 8 gun atesten sonra atlatti. Dun aksam atesi cikmadi yemekte az az yemeye basladi. Sadece sabah balgamli oksurukle uyandi. Ara ara boyle oksuruyor. Limonlu bal verecegim hocam. Bakalim atesi tekrar cikacak mi bilemiyorum hocam
Cok tesekkurler Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru; buyuklerdeki kadar agir gecmiyor ama, bu kadarlikta hastalik yapabiliyor..
8 gun ates; pek Griplerde olmaz... Enfeksiyoz Mononukleoz ozelligidir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kizim dun gunduz gayet iyiydi aksam sadece banyo yaptirdim gece yine ateslendi. Bogazinda balgam var ve balgamli oksurugu var. sabah yine atesi dustu. Dra gitsem tekrar antibiyotigi verecek biliyorum. Dili sanki cilek dile benziyor hocam resimden tekrar bakabilirmisiniz?
Sali gunu yapilan strep a testi negatifti acaba iki gun sonra pozitiflik olabilir mi? Testi tekrar mi yaptirsam sizce veya inf A testi de mi yaptirsam veya kan tahlilimi yaptirsam hocam http://i.hizliresim.com/kG153q.png Tesekkurler Saygilarimla http://i.hizliresim.com/kG153q.png |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dil normal... daima kendi diliniz ile mukayese edin.. Birde arada bir saglam iken, diline bakin, normal dil manzarasina gozunuz alissin..
Bizde bunlari kitaptan okumadik, dikkat ederek, inceleyerek ve gordugumu unutmayarak ogrendim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|