|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2012 Saat 08:28 |
Merhabalar;
Oğlumun yaş gününe 1 ay kaldı nasıl pastalar önerirsiniz?
Ben resimli düşünüyorum ve fikirlerinizi almak istedim....
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
sedesa ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
![]() |
benim de oğlum 26 sında 6yı bitiriyor.... galatasaraylı pasta diye tutturdu.....işime geldi benim de...her sene karar vermekte çok zorlanıyordum... geçen sene pembe pamterli yaptırdık....:))
senin oğlun 1 yaşını bitireceğine göre dikkat çekici , en sevdiği çizgifilm karakterinin baskısı olabilir.... şu sıralar bütün çocuklar pepe hastası... ben nefret etsem de :) |
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3304 |
![]() |
ben 2 yaşını dolurduğu zaman oğluşumun resmini yaptırmıştım cok güzel oldu 3 yaşında uğur böceği yaptırdım . gerci o yaşta birşey anlamiyorlar ama renkli bir şey yaptıra bilirsin canım
![]() |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Bence 1 rakkamlı pasta yaptır canım.
Ben özel olmasını istediğim için ben yapmıştım. Pek birşeye benzememişti ama ben yapmıştım
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yorum ve önerılerınız ıcın cok tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|