Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
Mesajın Direkt Linki Konu: Pişik
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 18:50

Kadir Bey merhaba salı gününden beri pişik bir türlü geçmedi. Eski maillerinizi okudum ilacı hazırlattık ultralan pomatıda kullandık ama bir türlü geçmiyor daha önceden alerji var demişlerdi kızımın kakasında kan var diye ben diyetimi 2.5 ay sonunda bozdum yaklaşık 2 aydır normal besleniyorum ara ara kan geldi kakada mukuslu ve yeşil oldu ama ben pek önemsemedim bu pişik kızım 1 aylıkkende olmuştu daha sonra doktor alerjiden dolayı pişik olur demişti şimdi çok endişeliyim ne yapacağimi şaşırdım.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 18:52
Kızım 6 ay 9 günlük. 70 cm. 7800 kilosu.Salı gününden beri pişik 3 gündür de yoğurt yediriyorum onun dışında sadece anne sütü alıyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119819
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 19:37
Sacmaliyorlar... Cok yedigi icin, "Altin sarisi" olmasi gereken kaka "yesil" renk alir, sonrada, sumuksu ve kanli kakalar gelir.. Kilosuna bakin, 400gram fazlasi var... Allerji veya baska hastalik olsa, normal kilosuna bile erisemezdi.. Anne sutu haricindeki gidalara bir sure ara verin.. Sizin diyet filan yapmaniza gerek yoktur.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 17:53
Kadir Bey merhaba, size pişiğinden bahsetmiştim İlaçları aynen kullandım;Eau borique ile nemlendirdim ultralan pomat 2 defa ve sebamed krem her bezini değiştirdiğimde 1 saatten fazla bezini tutmuyorum kaka yapana kadar iyileşiyor gibi kakasını yapar yapmaz hemen açıyorum ama kızarmış oluyor alerji kabusu başlayacak diye çok korkuyorum yoğurt vermeyide kestim ne kadar daha ilaçları kullanmaya devam edeyim eski mailinizde eğer 24 saatte geçmezse mantarlaşır demişsiniz bizimde öylemi oldu acaba trosyd kremi kullansammı daha önceden de olmuştu bu kremi kullanmıştım 1 hafta sonra iye olmuştu tesadüfmüdür. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119819
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 19:31
Bu tur pisikler; kakanin "pH" degerinin degismesi sonucu olur. Eau Borique bu durumu duzeltmeye yarar. Yogurdu biraz kesin bakalim, farkedecekmi??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.