|
Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2023 Saat 11:19 |
Hocam 13 günlük 3.800 kilosu 52 cm erkek çocuk yenidodğan sıcak tutılmamasına ve giyinik tutulmamasına rağmen boynu ve makat bölgesi pişik olmuş desitin marka pişik kremi kullanılmış ama geçmemiş bebek yeni olduğu için nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazılarınızdan okudum fakat şu an için bu durumu geçirecek olan kremin ne olduğunu anlayamadığım için size sormak istedim. Yeni anneye bu siteye üye olmayı anlattım ama önce size zaman kaybetmemek adına (o öğrenene kadar ) sormak istedim. Teşekkürler.
Düzenleyen Edilasek - 14 Ağu 2023 Saat 22:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN pudra kullanmasin.
Hergun banyo yatirsin, Klima veya Vantilator kullansinlar. Tabii; artik o asiri sicaklar gecti, bu gunden sonra olmaz. Boynuna ve popoya gunde :2x1 Hipokort merhem surun. Popoya Desitine devam edilsin. 2 sefer Desitin yerine Hipokort surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|