|
Pısik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2023 Saat 20:50 |
Hocam kizim 10 aylik olacak 9 gun sonra 9700 kilo 72 cm gecmeyen bir pisik var yani kaka yapiyor 5 dk sonra degistiriyorum on arka pisik kizarik ve agliyor furacin vs surdum ama yok gecmiyor ne surmem gerekir hafifliyor diger kakada tekrar oluyor yikayip bezliyorum agliyor ne yapacagimi sasirdim hic pisik olmazdi bu 1 aydir basladi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pisik kremi olarak: Desitin, Popolin, SebaMed, Nivea gibi koyu kremleri kullanin..
Hametan ve Bepanthene pisik kremi DEGILLERDIR! Kizariklik oldugunda, gunde :2x1 pisik kremi yerine, Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez markasını değiştirdiyseniz o da yapabilir. Bir fikir.
Düzenleyen Emy - 08 Eki 2023 Saat 10:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|