|
Plt yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2019 Saat 20:11 |
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Ben kendim için bir sıru soracaktım.
Hemogram tahlili yaptırdım iki yerde sonuçlarım şuşekilde. İlk tahlilim değerleri Şöyle hocam wbc 8.2 Rbc 4.32 hgb 11.2. Hct. 34.7 plt 345 plt nin normal aralığı150-350 Ertesi gün ki hemogram şu şekilde wbc 6.44 rbc. 4.57 hgb 11.60 hct 36.7 plt 388 plt nin normal aralığı 182-369 İki şonucun plt si tutmuyor hocam. Alttaki sonuca göre yüksek mi plt. Dr başka de a gözük dedi. Sizce ne yapmalıyımkorkulacak bir durum yoktur inşaallah. Teşekkür ederim şimdiden |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorun bir seyden haberi yok.. WBC:8,2 iken 6,44'e dusmesi, viral bir enfeksiyon gecirdiginizi ve once baski altinda olan kemik iligininin, viruslar etkilerini kaybedince tekrar calismasi sonucu, asiri PLT yapimi oldugunu gosterir. Bu durum HER Grip'den (veya her Virutik hastaliktan) sonra olan olagan bir durumdur. Bir "Kan hastaligi" filan yok, oyle; "Losemi" gibi seyleri de akliniza bile getirmeyin.
|
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok çok teşekkür ederin hocam. Vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız içindeçok sağolun. 15 gün sonra
Tekrar baktır dedi dr. Acaba baktırmama gerek varmı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok merak ediyorsaniz, baktirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|