|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() |
kusura bakmayın araya giriyorum ama moderatör arkadaşlar yardımcı olabilirmi.yukarıda yazmış sn nurgül aziz.resimleri facebooktan gönderdim diye.bende buraya resim eklemeyi çok beceremiyorum.faceden nasıl resim gönderiliyor.facebook sayfası var mı doktor beyin. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
Sorunuzun cevabını Kadir Bey verecektir, Facebook adresi varsa bile paylaşmak istemeyebilir. Ancak ben size foruma foto eklemeniz için yardımcı olabilirim. http://www.hizliresim.com/ sitesine girin "dosya seç" kısmına tıklayın bilgisayarınızdan hangi fotoyu yükleyecekseniz seçin ve "şimdi yükle" ye tıklayın. "doğrudan erişim" kısmında yazan linki kopyalayın düzenleme ile geri kalan işlemi ben yaparım.. |
|
![]() |
|
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() |
teşekkürler gerek olduğunda kullanacağım. şu an çok şükür hasta değiller çocuklarım. ancak ben gazete okur gibi hergün mutlaka forumu okuyorum. teşekkürler dr beye ve sizlere. çok önemli şeyler yapıyorsunuz.hem de çok önemli.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
güzel sözleriniz için asıl biz teşekkür ederiz, iyi bayramlar
![]() |
|
![]() |
|
nurgül aziz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() |
Merhaba kadir bey nibuleni kullandım gecti cok yok denicek kadar izleri kalmisti ama dun bir baktimki yinebacaklarinda belli bolgesinde kirmisi kabartilar var gecede uyandi uyumadi anlarmi rahatsiz etti acaba yine kiremi surdum zaten bir hafta dun olmuştu acaba yedirdigim birseymi yapiyor arada agzina kucuk cikolata veriyorum birde danonelerden yediriyorum bunlarmi dokunuyor diye dusunmeye basladim genelde bcak arkalarinda tam bj bezin bittiği yerlerde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() |
Yedikleri ile ilgili olabilir. Kaka genellikle "Alkali" vasifta oldugundan, kakanin biraz uzun sure kalmasi ile; "Alkalen yanigi" olur. Eger bu lezyonlar uzun sureli olursa; Eczaneden, "Eau Borique" ( Bazi cahil eczacilar, Asit Borik deyince anlar) %3 luk solusyondan 300ml hazirlatin. Bu siviyi poposunu her temizlediginizde cildi nemlendirir gibi surerek kullanin.. Cildin pH degerini notr hale getirdiginizde dokuntuler duzelir.
|
|
![]() |
|
nurgül aziz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() |
ama kolundada cıkmıştı aynıları bırde kakasının cık geldıgı yerlerde degıl bezın lastıklerının geldıği yerlere o civarlarda bez yapıyor dıye dusunsek kolundakıler ne alaka bırde kırem ıyı gelıyorda tekrarladıgı ıcın moralım bozuldu huysuzlanıncada ondanmı dıye dusunuyorum sureklı kusura bakmayın uzatıp zamanını alıyorum ama napim sizden başkasınada guvenemıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() |
Kreme devam edeceksiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|