Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kakada beyaz yapışkan parçalar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18092
Tarih: 28 Mar 2024 Saat 21:23


Konu: kakada beyaz yapışkan parçalar
Mesajı Yazan: prg
Konu: kakada beyaz yapışkan parçalar
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 18:30
< ="-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 11">< name="Originator" ="Microsoft Word 11">

Dr.bey salı günü işe başladım ve bana dediğiniz gibi öncelikle sağabildiysem kendi sütümü veriyorum kızıma.ama kutu süt de verdim 2 kez. Bugün annem sütümü vermeye çalışmış biberonla,öğürmüş.sonra kaşıkla vermeyi denemiş yine aynı şeyi yapmış.acaba kutu sütü denesem alır mı diye deneme yapmış onu da yarım çay bardağından az içmiş kaşıkla.eve geldiğimden beri 3 kez emzirdim bugün.emzirdikten 15 dakika sonra kaka yaptı her seferinde.ama en son yaptığı kakada beyaz beyaz yapışkan parçalar gördüm.hatta atmadan fotoğrafını da çektim,doktora sorarım diye.acaba benim ve kutu sütünün ardı ardına verilmesinden mi oldu.yoksa normal bir durum mu?

Bir de kızımın saçları çok.gördüklerimi yakalasam da biliyorum ki sık sık saç yutuyor ve kakasından çıkıyor.bu beyaz şeylerin içinden de çıktı.alakası var mı bilmem…lütfen cevap bekliyorum.çok teşekkür ederim.




Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2009 Saat 11:02
Sizin gördükleriniz, "Kazein" denilen sütün posa kısmıdır. İnek sütünde Kazein oranı anne sütüne göre daha fazladır. İnek sütüne geçince bunları, kuru fasulya taneleri gibi göreceksiniz, normaldir. Yuttuğu saçların bir önemi yok, annesinin karnında ikende hem idrarını yapıyor, hem de bu idrarı ve dökülen kıl ve saçları yutuyordu. "Meconium" denilen ilk kaka bunlardan yapılıyordu.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat