|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 14:20 |
Hocam mrb.
Bu kez sorum probiyotik oglum 18. Ayinda ve uykulari hep yarm saatlik dogdgndan beri bazen 10 dk bir uyandgi bile olurdu sorun vagirsaklari yada midesi hep kabiz bitun diyetleri uyguladm ama olmadi bir aydr her aksam bir saşe probiyotik tozu veriyorum uykulari cok olmasada duzeldi en azndan 2 saat deliksz uyuyabiliyor gece 20 kere uyanan cocuk 5 kere uyanr oldu cok sukur uyutamazdm uyandgnda simdi 5 dk sallayinca geri daliyor hocam probiyotik rahatlatiyor oglumu sorum su olucak surekli peobiyotik kullanmanin zarari olurmu?icinde probiyotikler sukroz ve silikon dioksit var sanrm hocam bagrsaklarda aliskanlk yaparmi sorun olurmu ? Cok rahatlatti bu toz bizi umarm bir zarari yoktr bir aydr hergn veriyorm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Probiyotik urunler; ILAC DEGILLERDIR.. Barsaklarda bulunan tabbi bakterileri ihtiva ederler..
Sadece ve sadece, Antibiyotik kullanimi sonucu, bu bakterilerin yok oldugu durumlarda kullanilir. ASLA; Gaz ilaci degillerdir ve her ishal durumunda da kullanilmazlar.. Turkiye'de, doktorlar 1 Tukenmez kalem ugruna bile, Ilac Mumessillerin her turlu sahtekarliklarina inanir ve o ilaci yazarlar. Zarari; kesenize. Gereksiz bir uygulama. Sukroz; sofra sekerinin Kimyasal adidir. Bildigin Sofra Sekeri... Yersen!! Silikon Dioksit'de, tozun yapismasini onleyen bir urun. Notur etkilidir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kullandgmzdan beri uykulari kolaylasti ama bu neden olabilir?bebegimz ishal degil kabizligi var surekli bunada fayda etti verirsem yapiyor vermessem yapamiyor ve uyumuyor haliyle. Bi zarari olmaz dersenz ben kullanmaya devam etmek istiyorum hocam hasret kaldgm uykuyu azda olsa uyuyabiliyorm bu toz sayesinde.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kullandgmzdan beri uykulari kolaylasti ama bu neden olabilir?bebegimz ishal degil kabizligi var surekli bunada fayda etti verirsem yapiyor vermessem yapamiyor ve uyumuyor haliyle. Bi zarari olmaz dersenz ben kullanmaya devam etmek istiyorum hocam hasret kaldgm uykuyu azda olsa uyuyabiliyorm bu toz sayesinde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
zarari olmaz,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|