|
Propolis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2019 Saat 21:36 |
İyi akşamlar kadir bey 11 aylık bir oğlum var bütün hastalıklarımızı sizin sayenizde ilaçsız atlattık. Ancak oğlum sürekli hasta oluyo iyileşti dediğimiz anda tekrarlıyoruz belirtilerimiz hep grip belirtileri elhamdülillah uzun zamandır ateş sorunumuz yok. Etrafımdakiler sağlık ocağı ve bikac yerde okuduğum kadarıyla propolis arı sütü gibi şeylerin bağışıklığı kuvvetlendırdıgını söylüyorlar bununla ilgili sayfanıza baktım ama bi yazı bulamadım. Siz bu ürünleri önerir mısınız. Yada bu çok sık hastalanmasına yapabileceğimiz bişiy var mı şimdiden çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun kadir bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Olmayan" bir sey hakkinda niye bir yazi olsun??? Bir halta yarasa, yazardim.
|
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Merhaba hocam işinize karışmak değil niyetim ama bu propolis öyle popüler ki...Bir prof.yazısını paylaşsam acaba annelere fikir verir mi?
'' Ne verdiğinizi bilin ! İçinde 400 den fazla kimyasal madde bulunduğu tespit edilen ve hala da gerçek bileşimi konusunda araştırmaların devam ettiği Propolis içeriğindeki yüksek polen yükü nedeniyle pek çok ülkede astım ve alerjide pazarlanması yasaklanmış bir üründür. İçeriğinde kortizon etkili bitkisel steroidlerin yer aldığı gözlenen Propolis ülkemizde bu tür bir uyarı kullanılmaksızın alerji ve astıma iyi geliyor şeklinde pazarlanırken bu etkisini kortizon içeriği sayesinde yapıp yapmadığı düşünülmelidir. '' Propolis, ağızdan veriliyor ve içeriğindeki kortizonun miktarı belli değil, etkisi, yan etkisi konusunda hiç bir güvenilir çalışma yok. Çalışma yok demiyorum, güvenilir çalışma yok diyorum ki, bu NIH Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Sağlık Bilgi Bankası tarafından da hakkında "güvenilir" çalışma yoktur diye yayınlanmıştır. Bilimsel çalışmaların güvenilirlik düzeyini ve ulusal mercekte kabul görüp görmediğini bilip okumak gerekiyor. Bal içinde bulunan bir gıda maddesi değil kovanı tamir için kullandığı yapışkandır propolis..Sevgiler Bitkisel diye saldırmamak gerekiyor.Neticede afyonda bitkisel ama onu veriyor muyuz?? Tabiiki hayır.Ot ile çöp ile uğraşmadığınızı biliyorum..Propolis reklemını yapan çocuk dr.bile var.İyi para alıyorlar ve mesleğe ihanetttir bu..Bir gün hepsi pişman olacak hocam.Hürmetle ellerinizden öperim.İyi ki varsınız iyi ki..
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef, bir meshur soz vardir: "- Hakikat, yerinden kalkana kadar, "Yalan" dunyayi 4 kere doner" diye!! Propolis tavsiye edenlerin durumu aynen budur.. AMA: "-Hakikatlerin de, er veya gec, ortaya cikma gibi bir ozellikleri vardir." Birde aman dikkat: Kendi urunlerini pazarlamak icin bizim siteye; "canak soru" soranlar vardir... Bir ara da; Aslan Tabak diye bir ilac firmasi calisani, sanki anne imis gibi; kendi ilaclarini onermemi isteyen sorular soruyor, baska doktorlarin cok tavsiye ettiklerini anlatiyordu!!! Sahtekarligi sonra; "tabak" gibi ortya cikmisti!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|