|
Radyasyon hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 01:26 |
Hocam merhaba 5 haftalık civarı gebeyim , dedem düşüp kalça kemiğini kırmış biz en yakınlarıyiz o yüzden hastaneye götürdük tomografi ve bir çok röntgen çekildi ben odalara girmedim ama tomografi ve röntgen odalarının önünde bekledim mecburen , hocam içeri girmeden tomografi ve röntgen çekim esnasında kapıda beklemek karnımdaki bebeğime zarar verir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vermez. Kapı ve duvarlar kurşun kaplıdır.
|
|
![]() |
|
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki kapı açık çekim yapıldıysa ve arada 2 metre kadar mesafe varsa sıkıntı olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapı açık olacak da, tam da o anda Röntgen makinası çalışacak da, cak da, cak da!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|