|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 00:05 |
Hocam merhaba..20 gündür devam eden öksürük için gittik dra bize söylediği teşhis ve ilaçlar bunlar..42 aylık 17 Kilo erkek..tabiiki hiçbirini almadım.özellikle decort için ne diyeceksiniz?teşekkürler ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah askina, bunlar doktormu, komedyenmi!!!
1- Gripli bir hastaya, NIYE; Astim ilaci olan Ventolin veriliyor! 2- Gripli bir hastaya, NIYE Allerji ilaci olan; Alores veriliyor! 3- GriPli bir hastaya, NIYE; Oksuruk kesici ilac olan Kreval veriliyor!!! Gayet basit... Hastaligin goguse inmesi isteniyorda o yuzden.. Dun anlattigim; SAHTEKARLIGIN 1. SAFHASI iste bu tedavidir.. Daha beter oldugunuzda, SAHTEKARLIGIN 2. SAFHASInda ise; Kortizonlu spreyler (Nasocort, Flixotide gibi) vericek.. Devami; hastanelik olacaksiniz., SAKIN bu namussuzlarin bir daha semtlerine bile ugramayin. |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbirini almadım zaten hocam..öksürük 20 gündür devam ettiği için illa götürelim dedi eşim.daha neler söyledi hocam.bayagi cocugu astım hastası yaptı.öksürükleri alerjik öksürükmüş.20 gün sürmezmiş öksürükte gripte.10 günde gecmeliymiş Grip dediğin..
Birde hocam decort bu şekilde kırılıp meyve suyuna atılıp içilebilirmi? İlk Kez duydum da..
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Evet bana da dediler ki öksürüğü uzun süre tedavi etmezsek, ne dediğini hatırlamıyorum ama kalıcı olurmuş.. artık alerjik mi dedi astım mı dedi tipik öksürük olur mu dedi öyle bişeler söyledi de pek kulak asmadım.
Çünkü 2-3 aydır öksürüyoruz.. Aslı astarı yok di mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle etki etmez... Turk doktorlari okumazlar, bari SIZLER, acip ilacin icini okuyun... Bakin bakalim, "Oral" yani agizdan kullanim varmi imis...
Aptal Prof.un biri, kutulari ayni olan Dvit3 ile karistirmis.. VE BU SEKILDE EGITIM VERIYOR.. Bu salaklarda, kitap dahi okumadan, sadece "Hoca" larin anlattiklarini not tutarak doktor olduklarindan, boyle salakliklari yapmalari da dogaldir.. Ne diyebilirim, Allah Turk milletini bu doktorlardan tez zamanda kurtarsin... |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Hocam bana da bir cvp.... Yada benim doktora da demeliyim herhalde :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki yok.. Onlar her oksurene, Astim ilaclari ve Kortizonlu spreyler vererek, o durumlari bizzat, KENDILERI YARATIYORLAR... Bu yapilan sahtekarliklarin, 3 SAFHASI, 2-3 gun genis bir sekilde anlattim, onlari bulup okuyun..
SAKIN; Turkiye'deki, doktorlarin Oksuruk icin verdikleri HICBIR tedaviyi almayin, kullanmayin. |
|
![]() |
|
Hocam merhaba..bizim öksürügümüz 1 ay oldu tam..balgamlı balgamsız bazen öksürüyor genzidoluyor özellikle uyurken.yani sürekli yutkunuyor şapur şapur sesler geliyor agzından uykudayken..bunlar normalmi? burun akıntısı yok hapşırma yok tıkanıklık yok sadece öksürük..hiç ilaç vermiyorum ısrarla baskı yapsada eşim ve annem.bal limon zencefil veriyorum..ciğerleri temiz demişti dr.ne zaman gececek hocam bu durum :(( ilk kez öksürük bu kadar uzuyor :((((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|