|
Reflü öksürüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 13:02 |
Dr bey benim kızım 4 yaşında . Öksürükle ilgili çok çekiyoruz . Balgamlı inatci uyuyunca artan , uyurken agzı acık ve salya akıyor sürekli .sorum öksürük reflü kaynaklı gelişiyorsa , uzun sürüyorsa ne yapmalı? Bir şurubu ,damlası var mı ?
Düzenleyen Duyguöğretmen - 02 Kas 2023 Saat 13:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yasinda; "Reflu"??????
Birileri sizi fena dolandiriyor! Eskiden, HER oksurene Astim derlerdi, artik aileler bu sahtekarligi yemedigi icin, sirf Grip dememek icin, Baska sahtekarliklar icat ediyorlar. En son bulduklari sahtekarlik, bu; "Reflu oksurugu!" Sakin inanmayin. Bunlar ASLA Grip teshis etmeyen soytarilardir. Yazilarimi okuyun. Sabit Forum kisminda: " Tesekkurler ve 1 yillik tecrube" yazisini MUTLAKA OKUYUN! Ancak o zaman size atilmak istenen kazigin boyutunu anlarsiniz.
|
|
![]() |
|
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Hocam sabrınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim . Yazılarınızı , makaleleriniz okuyorum ve akıllanmaya başladım . Size danışmak isterim
Kızım 4 yaş 106 cm 15 kilo . Oldukça zayıf görünümlü . Yazdan beri aynı kiloda . Yemeyen çocuk değil ama aşırı yemesi de yok , ne yapabilirim ? VKİ ölçümünde sınırın çok altında çıkıyor . Balık yağları multivitaminler kullanılmalı mı ? Görüşünüz önemli
Düzenleyen Duyguöğretmen - 03 Kas 2023 Saat 19:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
11cm BOY fazlasi var.
Boy-Kilo cetvelinden takibi yapin. 1- Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. 2- En az 1 kuru kofte kadar etli gida, biraz da meyva/salata yedirin. 3- Ustune ne yerse yesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Teşekkür ederim hocam . Öksürük çok yoğunlaştıysa yani neredeyse çocuk bir cümle bitiremiyorsa öksürmekten ne yapmak lazım . Viks sürsek tavsiye edermisiniz çok tıkanıyor öksürmekten göğsüm ağırıyor diyor ( 4 yaş ) s
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Dr bey kulaktan ateş 38.1 . Ateşi çıkacak sanki , bu kadar yoğun sert öksürüğe normal mi ? Yoksa bronşit mi oldu ? Ayrımı nasıl yapacağım .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri miktarda Turk doktorlarinin etkisi altinda kalmissiniz.
1- Astim ve Bronsitte ON BULGU; oksuruk degil, solunum sikintisidir. Oksuruk sonra ilave olur. 2- Oksuruk; vucudun savunma mekanizmasidir. Turk doktor akli ile; oksuruk kesici ilaclari, Grip ilaclarini (sonu '-cold', '-Fort ile biten ilaclari) Kortizonlu spreyleri ve igneleri kullanirsaniz, "Sahtekarligin 3 Safhasini" da basari ile uygulamis olursunuz ve bir turlu doktorlardan cikamadiginiz bir yana, bir de Hastanelerde surunursunuz. 35 sene ozelde doktorluk yaptim, bir hastami ble yatirmadim, Serum baglatmadim. 3- SADECE, benim anlattiklarimi uygulayin. 4- 20 seneden beri Griplerin safhalarini anlatiyorum: Ilk basladiginda akinti; su gibidir. Giderek beyazlasir ve iyilesirken, Bally kivaminda ve yesil/sari renkte olur. Bu devrede "HIRILTI" olmasi cok dogaldir. Hicbir zarari yoktur. Sicak su buhari iyi gelir. En fazla dolandirilma iste bu safhada olur. Bu surec de; Hastaneye yatmaya kadar gider. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2023 Saat 20:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|