|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leylim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 13:38 |
Kadir Hocam,
Kızım 32 aylık, şu anda 12-12.50 kg aralığında gidip geliyor. Boyu 90 cm. Maidında doğdu, 3.750 kg olarak. İlk aylarında güzel kilo aldı ancak 4.aydan sonra emmeyi kendi istemeyip kesmesiyle beraber kilo alışı da çok yavaşladı. Oldukça hareketli bir çocuktur. İştahı çok çok fazla olmadı hiçbir zaman. Anneanne büyüttüğü için de muhtemelen yemek konusunda üzerine biraz fazla gidildi, belki de tepki olarak bilemiyorum ama hep bir kusma problemimiz oldu. Pütürlü yemeklerle de arası sonra sonra düzeldi, halen bu yaşta hemen öğürebiliyor. Ağızda tutma ve reddetme de hat safhada bu ara tabii ki. Benim asıl sorunum reflü teşhisi. Ekim 2014'te 2-3 gün sürekli yediklerini kusması sonucu (ardından ishal gelmemişti) gittiğimiz dr. bulantı kesici bir ilaç verdi ve reflü diyerek bizi lansora başlattı. O günden beridir de kullanıyoruz. Faydasını da görmedik desem yalan olur. Fakat reflü tanısı için pek bir çabası da olmadı sanki. Lansoru bıraktık 1 hafta mesela, hemen kusmaları arttı. Yardımınızı rica ediyorum, ne yapayım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo eksigi YOK!!!
1- HASTALIK KUSMALARINDA, daima; KILO KAYBI OLUR, SIZDE yok!!! 2- Reflu; bu yasta olmaz..... Kaziklandiniz... Yemesi icin, asiri zorladiginiz icin kusuyor.. Anneanneye tepki olarak kusuyor... Kendi haline birakin ve ASLA; "ye kizim" demeyin. |
|
![]() |
|
leylim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam, yazdiklarinizi okudukca zaten insan ogreniyor yavas yavas nelerle kandirildigini.
Hocam ben de yemeyince ac kalsin olmez nasilsa diye dusunup aksam yemeden yatirdim ve ertesi sabah uyandiginda dusuk kan sekeri brlirtileri gosterdi ve bu 2 kere yasandi. El ayak tutmama, yuksek hizli carpan kalp, soguk terleme. Bir kasik bal ya da sut icince hemen toparlandi. Sekerle ilgili testlere de bakildi ama hicbirseyi yok. Bunun nedeni halen belli degil ve bu yuzden de ogun atlamaya korkuyoruz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bebek degilki!!! Kan sekeri dusse, aciksa, kendisi ister, hatta kendisi gider yer.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam bu asiri kan dusuklugu gibi gecirdigi ataklarin ne sebebi olabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri sekerli gida verirseniz olur....
Et ve sut agirlikli besleyin.., SAKIN seker vermeyin. Tabii, sutune, muhallebisine seker koyabilirsiniz. Benim demek istedigim, sekeri dusuyor diye seker yedirmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|