|
resım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FURKANemir2007 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FURKANemir2007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2024 Saat 22:34 |
erkek çocuk 5 yaş 21 kilo 3 haftadır grip burun akıntısı öksürük var hocam önceki hafta kulağı ağrıdı iliadin kullandım dün gene ateşi çıktı sağlık ocağına götürdüm ciğerden ses geldiğini söyledi antibiyotik verdi kullanmadım gece nefes almakta zorlandı solunum sayısı arttı coldmix damlattım burnunu açık tutmaya çalıştım babası hastaneye götürdü film çekildi astım hırıltısı olduğunu ve ciğerlerin iltihaplandığını söylediler ventolin ve antibiyotikk verdiler ciğer filmini gönderiyorum bakarsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
FURKANemir2007 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FURKANemir2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Hocam ilaçları almadım. üç doktor ciğerini dinledi ucude astım sesleri var ventolin kullanmazsan iki gün sonra acillik olurmusuz ciğer filmi üst orta kısımda zatürre baslangici var dediler leke varmış filmde oğlumun genel durumu iyi gündüz keyifli hala burun akintisi var hafif yeşile donuyo gibi öksürük biraz arttı kosunca rahatsız oluyo birde ilaçlar bitince alerji bölümüne gitmemiz gerekliymiş cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamı PALAVRA!! Tipik Türk doktor davranışı! Röntgende hiçbir şey YOK! Ayrıca da, Astım'ın Röntgen
bulgusu yoktur! ASLA Grip teşhis etmezler, ya Astım derler ya da Zatürre! Dünya'da bir tek Türk doktorları Astımlı hastaya Antibiyotik verirler. SAKIN o "Allerji" palavrasına da kanmayın. Grip geçiriyor, yazılarımda anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
|
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Film de bizi çok korkuttular yoksa sizin dediklerinizden başka birşey kullanmıyorum filmde sıkıntı yok dimi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipik Türk doktor davranışı! Röntgende hiçbir şey YOK! Ayrıca da, Astım'ın Röntgen
bulgusu yoktur! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Hocam banyo yaptırmak istiyorum ama eşim öksürüğü artar diyo size danışıp cevabı eşime göstermek istedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Öksürük" hastalık DEĞİL!! Öksürük, vücudun savunma mekanizması.
Bilakis banyo veya en azında sıcak buhar uygulaması, öksürüğü arttırarak iyileşmeyi hızlandırır! Esas; Türk doktor kafası ile, öksürüğü baskılarsanız, hastalık Zatürreye çevirir. Makale ve Forum yazılarımı muhakkak okuyun. Biliyorum, Türk milleti okumaktan hoşlanmazlar ama kendi ve ailenizin sağlığı için bazı konuları okumaya mecbursunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|