Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - resım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

resım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FURKANemir2007 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FURKANemir2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: resım
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2024 Saat 22:34
erkek çocuk 5 yaş 21 kilo 3 haftadır grip burun akıntısı öksürük var hocam önceki hafta kulağı ağrıdı iliadin kullandım dün gene ateşi çıktı sağlık ocağına götürdüm ciğerden ses geldiğini söyledi antibiyotik verdi kullanmadım gece nefes almakta zorlandı solunum sayısı arttı coldmix damlattım burnunu açık tutmaya çalıştım babası hastaneye götürdü film çekildi astım hırıltısı olduğunu ve ciğerlerin iltihaplandığını söylediler ventolin ve antibiyotikk verdiler ciğer filmini gönderiyorum bakarsanız sevinirim
Yukarı Dön
FURKANemir2007 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FURKANemir2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2024 Saat 22:35
" border="" width="900" height="600">
Yukarı Dön
Furkanemir Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2024 Saat 22:48
Hocam ilaçları almadım. üç doktor ciğerini dinledi ucude astım sesleri var ventolin kullanmazsan iki gün sonra acillik olurmusuz ciğer filmi üst orta kısımda zatürre baslangici var dediler leke varmış filmde oğlumun genel durumu iyi gündüz keyifli hala burun akintisi var hafif yeşile donuyo gibi öksürük biraz arttı kosunca rahatsız oluyo birde ilaçlar bitince alerji bölümüne gitmemiz gerekliymiş cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2024 Saat 10:20
Tamamı PALAVRA!! Tipik Türk doktor davranışı! Röntgende hiçbir şey YOK! Ayrıca da, Astım'ın Röntgen
 bulgusu yoktur!

ASLA Grip teşhis etmezler, ya Astım derler ya da Zatürre! 
Dünya'da bir tek Türk doktorları Astımlı hastaya Antibiyotik verirler. 
SAKIN o "Allerji" palavrasına da kanmayın. 
Grip geçiriyor, yazılarımda anlattıklarımı uygulayın.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2024 Saat 10:24
Film de bizi çok korkuttular yoksa sizin dediklerinizden başka birşey kullanmıyorum filmde sıkıntı yok dimi hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2024 Saat 10:35
Tipik Türk doktor davranışı! Röntgende hiçbir şey YOK! Ayrıca da, Astım'ın Röntgen
 bulgusu yoktur!

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2024 Saat 14:09
Hocam banyo yaptırmak istiyorum ama eşim öksürüğü artar diyo size danışıp cevabı eşime göstermek istedim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2024 Saat 19:55
"Öksürük" hastalık DEĞİL!! Öksürük, vücudun savunma mekanizması.
Bilakis banyo veya en azında sıcak buhar uygulaması, öksürüğü arttırarak iyileşmeyi hızlandırır! 
Esas; Türk doktor kafası ile, öksürüğü baskılarsanız, hastalık Zatürreye çevirir. 
Makale ve Forum yazılarımı muhakkak okuyun. Biliyorum, Türk milleti okumaktan hoşlanmazlar ama kendi
 ve ailenizin sağlığı için bazı konuları okumaya mecbursunuz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.