|
Rota aşısı zamanlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Neşe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 07:43 |
||
Merhaba hocam
Rota aşısı zamanlaması ile ilgili durumumu nlatıp sizden ne yapmamla ilgili fikir istiyorum. 5. Ayına girmeye 4 gün kalan Bi kızım var. Asm de 2.ay aşı içim gittiğimizde rota aşısını unuttum. Ebe de bana olsun 4 ve 6 ayda yapılabiliyor dedi. 4 ay da yaptırdım. Ama bulunduğumuz asm den ayrılmak zorunda kaldık. Şimdi kayıtlı oldugu asm doktoru bana 5 ayda yaptırmalısın geç kalıyorsun dedi. Doktorumuz ise geç değil 6. Ay diyor kime neye inanacağımızı şaşırdım. 5. Ya da 6. Ay yaptırdığım zaman bağırsak düğümleme olayı ile karşılaırmıyız. Rota virüs ile ilgili makaşenizi okudum 8.5 aya kas e yaptırın yazıyor ama 3.5 ayı dolmadan ilk doz verilmeliydi demişsiniz geç mi kaldık biz (2 doz kullanımlı aşımız) Şimdiden teşekkürler kolay gelsin iyi çalışmalar
|
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117431 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ilk DOZ zaten, oyle veya boyle yapilmis.. Son doz; 8.5 aydan once bitirilmelidir.
Rotarix asisi: 2 doz, RotaTeq 3 doz verilir. SAKIN; asilar konusunda, Turk doktorlarina ve Saglik personeline inanmayin. Esas olan benim yazilarimda olan bilgilerdir. NOT: Asilama, hangi asi ile baslandi ise, ayni asi ile DEVAM edilmelidir. Ilgili makaleyi "Yazarlar" kismindan okuyun..
|
|||
![]() |
|||
Neşe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117431 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Dogumdan sonra, bir bebegin 2AY hic kilo almamasi imkansiz bir sey!!!
Ben size ne oldugunu soyliyeyim.. Dogum kilosu fazla olculdu ve doktor isi bozuntuya vermemek ici, 2 ayi arada yedirdi! Veya sirf mama yazabilmek icin sizi dolandirdi. Butun bunlara bos verin. 6,700 gram zaten 4.5 aylik kilosu. Belli ki, hicbir zaman az kilo almamis. Bu aydan sonra, hicbir mamaya ihtiyaciniz YOK. Oncelikle ANNE SUTU verin, yetmezse; Kutu sutlerinden birini kulanin... Eger gunde 3 ogunden fazla kutu sutu vermeye baslarsaniz, bebe biskuvisi, gunde 1 tane ile baslayip, 5 taneye kadar cikin. Sonra, tuzu alinmis beyaz peynir, 1 cay kasigi kadar dan baslayip. 1 kibrit kutusuna kadar cikin. Kati pismis yumurta; 6 aydan sonra ilave edin. Beslenme ile ilgli eski yazdiklarimi okuyun. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|