|
Rota virüs mü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 00:44 |
Hocam merhaba kızım bugun ikindin 18.00 gibi kusmaya başladı o saatten beri şuan saat gece 1 e geliyor içtiği suya varana kadar çıkardı ne yese kusuyor artık hali kalmayıp su içmeyi reddedince acile götürdüm bu arada ishal ve ateş yok doktor ateş olmadığı için rota virüs olamaz dedi film istedi çok gaz varmış lavman verdi ve kusmayı durdurması için bir şurup yazdı bu arada ben sizin yazılarınızdan emedur fitil alacaktım ama nöbetçi eczanede yokmuş neyse dediği şurubu içirdim ama lavman yapmadım zaten hiç hali kalmadı kızımın ben beklerdim ki aşırı kustupu ve sıvıyı reddettiği için yatış yapıp serum taksın ama yapmadı kan tahlilinden bakalım mı rota virüse dedim yarın poliklinikten baktır için rahat etmediyse dedi hocam dedikleri doğru mu ateş yoksa rota virüs olmaz mı gaz bu denli kusma yapar mı sizden başkasına güvenemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
|
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada kızım 3 yaşında doktor bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Hocam büyük kızım 6 yaşında oda küçükten daha önce sabah uyanır uyanmaz 3 kez kusmuştu mide boş olunca sapsarı kustu şuan gece kalkıp yine kustu ikisinde de mi gaz var yani bana hiç mantıklı gelmedi bilmeniz gerekir diye düşündüm hocam ben büyüğü geçti diye dikkate almamıştım ama yine kustu demek ki onda da bişey var şimdiden sonsuz teşekkürler cevaplarınız için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rotaviruslerde "ATES" olacak diye bir sart yok.. Rotavirusun en buyuk ve KESIN bulgusu; kusma ve ishalin ayni sutecte olmasidir. Yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis. Ishallerin HER cesitinde, cogunlukla ates olmaz.. Ne zaman ki, cahil bir doktora rast geldiniz ve ishal kesici ilac(lar) verdi ve ishal durdu, iste o vakit, atilamiyan mikroplar ates cikarirlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|