|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 17:00 |
hocam mrb 6 aydan önce kesinlikle rota virüs aşısı yaptırmamız gerekiyormuş ömür boyu koruyormuş.sizin fikriniz nedir hocam teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neresini duzeltsekki.... Hicmi eski maillere bakmadiniz???
1- Rotavirus asilarinin ILK DOZU, MUTLAKA; 3.5 AYDAN ONCE YAPILMALIDIR.. 3.5 ayi gecirenlerde, "Barsak dugumlenmelerine" daha sik rastlanir. 2- Ben nerede ise, 10 seneden beri, (asi ilk ciktigindan beri)butun hastalarima uyguladim.. O zamanlarda da, bu asi aleyhinde konusanlar cogunlukta idi... Ancak ogrenebildiler... |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuyorum hocam ama sık sık demek gözümden kaçtı benim şimdi 4 aylık kızım var ilk dozunu kaçırdık ama yine yaptırabilirmiyim.bir başka sorum hocam kızım gündüzleri hiç uyumuyo 10 dk dalıyo birden uyanıyo bir türlü derin uykuya dalamıyo.gece uykusu iyi ama akşam da çok zor uyuyor gaz olan bir çocuk gecede huzursuz olmaz mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptiramazsiniz... VEYA, barsak dugumlenmesi riskini goze alirsaniz, yaptirin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|