Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Plastik ve Estetik Cerrah Prof. Dr. Ahmet Karacalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sac ekimi - Istanbulda klinik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSac ekimi - Istanbulda klinik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Konu: Sac ekimi - Istanbulda klinik
    Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2009 Saat 22:23
Merhaba Ahmet Bey,

ben Almanyada yasiyorum ve Türkiyede, Istanbulda sac ekimi üzerine tavsiye edebileceginiz bir klinik varmi diye sormak istiyorum. Internetten her ne kadar klinik bulabilsemde iyi olup olmadiklarini bilmedigim icin güvenemiyorum. Türkiyede bu tür operasyonlarin daha uygun bir fiyata yapildigini düsünüyorum, ama tabi ki emin ellerde olmak da cok önemli. Bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Saygilar.

Yukarı Dön
ahmet karacalar Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2009 Saat 22:46
Merhaba:

Öncelikle çalıştığım kurumu öneririm. Yeditepede kurduğumuz bir ekip var. FUE tekniği ile dikişsiz saç ekimi yapıyoruz. Bizi tercih etmezseniz öncelikle plastik cerrahların oluşturduğu ekipler ile bağlantıya geçmeniz  doğru olur.

Hoşcakalın
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2009 Saat 15:52
Ahmet Bey bilgileriniz icin cok tesekkür ederim. Sayfanizi buldum ve en kisa zamanda formu doldurup göndericem. Su an sadece resim cekmem gerekiyor. Ekimde Türkiye ye gelme ihtimalim var, size o zaman mutlaka ulasmak istiyorum. Tekrar tesekkür ederim.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.