|
Saç kıran mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 12:49 |
8 yaşında kızımın (onu sizinle büyüttüm) saçı böyle olmuş nedir bu ne yapmam lazım?
Düzenleyen Evhamlianne - 08 Kas 2021 Saat 13:02 |
|
![]() |
|
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl fotoğraf yükleniyor bilemedim kafasının tam tepe noktasında bilye kadar alanda saç dökülmüş ve deri kırmızı nedendir ne yapayım?
Düzenleyen Evhamlianne - 08 Kas 2021 Saat 13:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Pelat" olabilir..
Ani uzuntu, sikinti, stres sonucu olur ve kendiliginden duzelir. Bazilari (stresin siddetine gore) kisa;3-5 ayda, bazilarinda, 3-5 sene surebilir. Sakin Turk halkina ve doktorlara kanmayin, oyle sacma sapan (sarimsak surmek gibi) salakca isler yapmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Evet kardeşi oldu kimsenin onu sevmesine izin vermiyor ya bebeği bizden kıskanıyor yada bizi bilemiyorum beklemekten başka çare yok inşaAllah hemen geçer..cevabınız için çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Kardes kiskancligi"!! Cok sik rastlanir. Bazen bu sekilde tepki verir.
Onceden hazirlamadiniz mi?? Daha dogumdan evvel, kardesi arada bir "hediyeler gondermeli" idi! Gec degil, arada bir bebek abisine; "hediye gondersin"! ( hediye dedigim, onu mesgul edecek oyuncaklar, don-fanila DEGIL)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Kas 2021 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Nasıl bebek mi ablasına hediye gönderecek ben hiç hazirlanamamisim kardeşini çok seviyor zarar vermiyor ama özellikle babasını bebeğe yaklaşmasını bile istemiyor bebeğim erkek babaya çok düşkün 8 yaşındaki kızım o da bana ama beni değil babayı kıskanıyor konuşuyorum ama fayda etmiyor birde okula hep ben kötürüp aldım bu yıl bebek olduğu için servisle gidiyor biraz hassas bir yapısı var bende durumu idare edemiyorum olduğum yerde kimsem yok her yere yetemiyorum bazen kendime bile şuan kızıma üzülüyorum saçının sebebini öğrendiğim için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 hafta, aksamlari 1 olcek Atarax surup icirin, bakalim biraz sakinlesecek mi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|